Menüpontok
Kosár

LG OLED55B13LA Smart OLED televízió 4K Ultra HD

LG OLED55B13LA Smart OLED televízió 4K Ultra HD
LG OLED55B13LA Smart OLED televízió 4K Ultra HD
LG OLED55B13LA Smart OLED televízió 4K Ultra HD
LG OLED55B13LA Smart OLED televízió 4K Ultra HD
LG OLED55B13LA Smart OLED televízió 4K Ultra HD
LG OLED55B13LA Smart OLED televízió 4K Ultra HD
LG OLED55B13LA Smart OLED televízió 4K Ultra HD
LG OLED55B13LA Smart OLED televízió 4K Ultra HD
-29 %
LG OLED55B13LA Smart OLED televízió 4K Ultra HD
LG OLED55B13LA Smart OLED televízió 4K Ultra HD
LG OLED55B13LA Smart OLED televízió 4K Ultra HD
LG OLED55B13LA Smart OLED televízió 4K Ultra HD
LG OLED55B13LA Smart OLED televízió 4K Ultra HD
LG OLED55B13LA Smart OLED televízió 4K Ultra HD
LG OLED55B13LA Smart OLED televízió 4K Ultra HD
LG OLED55B13LA Smart OLED televízió 4K Ultra HD
LG OLED55B13LA Smart OLED televízió 4K Ultra HD
Országos házhozszállítás
Már 2-3 munkanapon belül már 2.000 Ft-tól! 65"-os TV-k és OLED TV-k szállítási díja: 7.000 Ft. 65" feletti TV-ket 12.000 Ft-ért szállítunk.
Üzletünkben Átvehető!
Kérjük érdeklődj telefonon, mielőtt elindulnál!
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Típus: LG OLED55B13LA
Akció vége
nap
óra
perc
mp
269 000 Ft
379 000 Ft

 'SELF-LIT' Pixelek ereje!

Az LG OLED TV-t öröm nézni. Az önállóan világító 'SELF-LIT' képpontok a valóban lenyűgöző képminőséget és a design rengeteg új lehetőségét biztosítják Önnek, amelyhez a legújabb csúcstechnológiák társulnak, hogy részese lehessen a soha nem látott csodának. Minden, amit imádni lehet a TV-ben – minden szempontból továbbfejlesztve.
 

Miért nem hasonlítható semmihez sem az OLED?

A válasz az önállóan világító 'SELF-LIT' képpontokban keresendő. Az önállóan világító kijelzőtechnológia miatt lesz teljesen más a nézői élmény. Ellentétben a LED TV-kel, amelyek esetén a szükséges külön háttérvilágítás szab korlátot, az LG OLED TV-k rendkívül élethű képet és egyedi kialakítást biztosítanak.

 

Önállóan világító 'SELF-LIT' Pixelek. 100 millió ok, amiért imádjuk az OLED-et.

Amikor a képminőségről beszélünk, az OLED könnyűszerrel maga mögött hagyja a LED-et. Ez azért van, mert az OLED több millió önállóan világító 'SELF-LIT' képpontot tartalmaz, melyek képesek a tökéletes fekete és pontos színek megjelenitésrére. Az eredmény a semmihez sem fogható tévénézés élménye.

 

Végtelen kontraszt

Az OLED lepipálja a LED-et.

Leegyszerűsítve, az OLED több millió önállóan világító 'SELF-LIT' képpontot tartalmaz, amelyek egyesével ki- és be kapcsolhatók, ezzel biztosítva a tökéletes fekete és a végtelen kontrasztra megjelenítését. A fekete jobb, mint a mini-LED és a LED TV-k esetén. Egyszóval nem számít, hogy hány ezer háttérvilágítással rendelkeznek, a LED TV-k mindig OLED árnyékában maradnak csupán.

 

100% színhűség

Az OLED-del megelevenednek a színek.

Az Intertek nevű világméretű teszt ügynökség megerősítette, hogy az LG OLED kijelzők 100% színhűségre képesek. Ez azt jelenti, hogy a képernyőn látható színek szorosan egyeznek az eredeti kép színeivel. Így mindent úgy láthat, ahogy azt az alkotók megálmodták.
 

100%-os színtérfogat

Bámulatosan színpompás.

Az LG TV-k kiváló színvisszaadási képességének köszönhetően az LG OLED teljes színtérfogat elérésére képes. A 100%-os színtérfogattal az LG OLED a DCI-P3 spektrum 100%-át képes megjeleníteni olyan 3D-s színtérben, amely lefedi a TV teljes fényerejét. Ez azt jelenti, hogy a színek élénkek, élethűek és teljes mértékben teltek maradnak függetlenül attól, hogy a képernyő milyen világos vagy sötét.
 

 

 

*Az Intertek igazolta, hogy a képernyő színterjedelmének térfogata (CGV) megegyezik vagy túlszárnyalja a DCI-P3 színtér CGV-értékét.
**A 70%-os színtérfogat az LG UHD TV-kre vonatkozik.
***A képek szimuláltak a funkció jobb megértése érdekében.


 

LG OLED TV.

Látvány, amelyet máshol nem talál.

Ha olyan TV-re vágyik, amely semmi máshoz sem hasonlítható, akkor nem kell tovább keresnie. Az LG OLED TV egyszerre egy igazi műalkotás, egy nagyképernyős mozi, egy átjáró a játékok világába és egy helyjegy a legnagyobb sportesemények első sorába. Minden, amit egy TV-től szeretne.

 

OLED Mozi

És a „Legjobb kép” díj nyertese...

A rendkívül éles képével az LG OLED TV minden tévézés alkalmával olyan teljesítményt nyújt, hogy azzal díjat érdemelne. Ráadásul a tökéletes feketével és a 100%-os színhűséggel a filmeket épp olyannak láthatja, amilyennek azokat elképzelték.

 

Szórakozás

Minden kedvence egy helyen.

Hozzáférés a Netflix, az Apple TV, az Amazon Prime Video és azHBO GO szolgáltatásokhoz. Válasszon a legújabb filmek, sorozatok,dokumentumfilmek és élő sportközvetítések közül – mindezt egy helyen.

 

*Netflix internetes közvetítési előfizetés szükséges.
**Az Apple, az Apple logó és az Apple TV az Apple Inc. az Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei.
***Apple TV+ előfizetés szükséges.
****Az Amazon, a Prime Video és az ezekhez tartozó logók az Amazon.com, Inc, illetve a kapcsolt vállalkozásainak védjegyei. Az Amazon Prime előfizetés és/vagy a Prime Video szolgáltatás díjkötelesek. A részleteket a primevideo.com/terms oldalon találja.
*****A támogatott szolgáltatások országonként eltérhetnek.


 

Dolby Vision IQ és Dolby Atmos

A tévézés élményének újratervezése.

A Dolby Vision IQ intelligensen állítja a képernyő beállításait a tartalom műfajának és a környezeti fényviszonyoknak megfelelően, miközben a Dolby Atmos többdimenziós, térhatású hangot biztosít – ez a kombináció lélegzetelállítóan mozi hatású élményt kínál Önnek!

 

FILMMAKER MODE™

Életre kel a rendezők elképzelése.

A FILMMAKER MODE™ kikapcsolja a mozgások elsimítását és az egyéb videofeldolgozási eljárásokat, megőrizve az eredeti képarányt, színeket és képkockasebességet. Pontosan visszaadja a rendezők eredeti elképzeléseit, ezért ugyanúgy élvezheti a filmet, mint ahogy azt a készítői elgondolták.

 

HDR 10 Pro

Legyen része a teljes körű szórakozásban.

Az LG saját dinamikusszíntartomány-technológiája, a HDR 10 Pro finomhangolja a fényerőt a színek javítására, minden apró részletet felfed, és élethűen éles képeket nyújt minden alkalommal – sőt, még a normál HDR tartalmakat is intenzívebbé teszi. Most már az összes kedvenc filmjét és műsorát élénkebb és teltebb színekkel nézheti, az elejétől a végéig.

 

OLED Gaming.

Megnyeri a versenyt.

Az LG OLED TV gyors válaszidejével és a legújabb játékfunkcióival átveheti a vezetést a játékban, és a 120 Hz-es kijelző gördülékenyebb játékélményt nyújt Önnek. Ez az IDEÁLIS TV a játékkonfigurációjához.

 

Partneri kapcsolat a játékipar piacvezető szereplőivel

A legyőzhetetlen kombináció.

Az LG továbbra is együtt dolgozik piacvezető vállalatokkal azért, hogy a lehető legjobb játékélményt nyújthassa. Partneri kapcsolatot ápolunk az NVIDIA és az AMD vállalatokkal, így az LG OLED az egyetlen TV, amely tanúsítottan kompatibilis a G-SYNC és az AMD FreeSync™ Premium technológiákkal. Az AMD FreeSync technológiát is támogatjuk. Ráadásul egyesítettük erőinket az Xbox-szal, és az Xbox Series X konzol hivatalos TV-partnereivé váltunk, hogy a következő generációs játékok minden lehetőségét kiaknázhassuk. Ha mindehhez hozzávesszük az OLED lebilincselő képminőségét és az ultragyors válaszidőket, a lehető legjobb játékélmény minden alkalommal garantált.

 

A legújabb játékspecifikációk

Játsszon a legmagasabb szinten.

Az LG OLED TV 1 ms-os válaszidőre képesek, miközben a VRR, az ALLM és az eARC technológiák támogatása is megvalósul a legújabb HDMI 2.1 specifikációk segítségével. Ezek a legújabb funkciók lehetővé teszik a gyorsan mozgó tartalmak nagyobb felbontású megjelenítését és a sima, szinkronizált grafikát, aminek köszönhetően sokkal élethűbb élményben lehet része, miközben a győzelmi esélyei is nőnek. Az OLED C1 és G1 modellek jelenleg az első olyan TV-k a világon, melyek 120 Hz-es 4K felbontásban is támogatják a lenyűgöző Dolby Vision® HDR minőséget a játékokhoz, így a játékélményt soha nem látott szintre emelik.


 

 

Játékbeállítások vezérlőelemei

A játékbeállítások teljes körű és kényelmes megadása.

A Game Optimizer optimalizált beállításokat nyújt a játékok különféle műfajaihoz, beleértve az FPS, az RPG és az RTS műfajokat. Mindenhez egyetlen helyen férhet hozzá, ami jobb ellenőrzést biztosít a kép- és a hangbeállítások fölött. A VRR, az NVIDIA G-SYNC és az AMD FreeSync™ technológiákat is be-, illetve kikapcsolhatja. Az új játékirányító pult egy egyszerűsített menü, amellyel gyorsan, játék közben ellenőrizhetők és állíthatók bizonyos játékok beállításai. Amíg az irányítópult nyitva van, visszatérhet a Optimizer felületére, ahol még több beállításhoz férhet hozzá, illetve megváltoztathatja a játékstílusú kép a képben kijelző színeit.

 

*A szoftverfrissítések elérhetősége típustól és régiótól függően eltérhet.
**A szolgáltatás csak az év második felében lesz elérhető.
***Az NVIDIA G-SYNC és az AMD FreeSync™ Premium technológiát csak a Z1, a G1, a C1 és a B1 típusok támogatják.

 

OLED Sport

TV egy másik ligából.

AZ LG OLED TV-n minden sporteseményt a maga teljességében mutat meg. A gyors jelentek, a folyamatos mozgások úgy jelennek meg, hogy attól eláll a lélegzete – az élmény olyan, mintha az első sorból nézné a legjobb mérkőzéseket.

 

OLED Motion

Még sosem látott ehhez hasonló mozgást.

A továbbfejlesztett mozgáskezelő technológia csökkenti a mozgási elmosódást, így a folyamatosabb cselekmény és az élesebb kép gondoskodik a nézői élményről. Minden mérkőzés esetén tanúja lehet a gyors és finom részleteknek, még a gyors sportok esetén is.

 

Sportriasztás

Ne mulassza el kedvenc csapata mérkőzéseit!

A Sportriasztás értesítéseket küld a meccsek előtt, közben és után. Nem kell többé aggódnia amiatt, hogy lemarad kedvenc csapatainak nagy meccseiről, még akkor sem, ha éppen más tartalmakat néz.

 

Bluetooth Surround Ready

A rendezett otthon előnye.

Könnyedén csatlakoztathatja a Bluetooth-hangszórókat a TV-hez a valóban vezeték nélküli hangélményért. Minden hang gazdagabbnak és élethűbbnek hat, így képes arra, hogy egésszen a nappalijába hozza a nagy meccs hangulatát.

 

OLED kialakítás.

Hihetetlen mértékű újítás.

Az LG OLED TV-k újraértelmezik, hogy egy TV-nek hogyan kell kinéznie. A hihetetlenül karcsú kialakítástól eláll a lélegzete — nem egyszerűen kiegészítik otthonát, egyenesen szebbé teszik.


 

Galériaállvány

Mindenhol megállja a helyét.

A festői műalkotásoknak már nem csak a falon lehet a helye. A galériaállvánnyal szabadon elhelyezheti a TV-t a nyílt tér bármely pontján, ezzel mint egy galériává változtatva otthonát.


 

α7 4. generációs AI 4K processzor

Egy igazi intelligens központ.

Az LG OLED TV B1 magját az α7 4. generációs AI 4K processzor képezi. Ez az eget rengető chip mélytanulási algoritmusokat használ a tartalmak elemzéséhez és optimalizálásához. A kép és hang minden finombeállítása automatikusan megtörténik, így minden, amit néz, lenyűgöző élményt nyújt.

 

AI Picture

Így néz ki a profi.

A több mint egymillió vizuális adatpontból felépülő, hatalmas adatbázis segítségével a mélytanulási algoritmus felismeri a tartalmat, eltávolítja a zajt, illetve optimalizálja a képminőséget.
 

AI Sound

Hang profi szintre emelve

Több mint 17 millió hangadatpontból tanulva a processzor beazonosítja a hangokat, az effekteket és a frekvenciákat, így műfaj alapján optimalizálni tudja a hangot a még inkább magával ragadó élmény érdekében.

 

LG OLED.

Nekünk számít a nagyobb kép.

Az LG OLED TV-k biztonságosabbak a LED TV-knél Ön és a környezet számára egyaránt. Mivel a mi TV-ink, önállóan világító képpontokat használnak, ezért jobban kímélik a szemet, amikor hosszabb ideig nézi őket. Az LG OLED panelek szintén elismerten környezetbarátak, mivel kisebb a veszélyes kibocsátások kockázata.

 

Szemkímélő kijelző

A TV, amely biztonságos a szemnek

Amennyiben aggódik az Ön és a családja szemének egészségéért az LG OLED TV az, amellyel hosszabb ideig, szemkímélő módon, biztonságosabban tévzhet. A TÜV Rheinland (TÜV) és az Underwriter Laboratories (UL) nemzetközi ügynökségek tanusítják, hogy a képernyő alacsony kékfény-kibocsátással bír, valamint vibrálás és fényvisszaverődés-mentes. Az LG OLED TV-kben található az első olyan TV-panel, amely elnyerte a TÜV-Eyesafe® által kifejlesztett Eyesafe® tanúsítványt.
 

A gondoskodás a természetünkből fakad.

Az LG OLED TV-k hivatalosan kímélik a bolygót. A LED TV-khez képest biztonságosabbak, mert nincs bennük háttérvilágítás, kevesebb műanyag és veszélyes anyag felhasználásával készültek, valamint kisebb eséllyel bocsátanak ki légszennyező anyagot a helyiségben.

ThinQ AI

Egy igazi asszisztens.

Az LG ThinQ azért van itt, hogy a legmagasabb szintre emelje a tévézés élményét. Válassza ki a kedvenc hangalapú asszisztensét, és vezérelje a TV-t a hangjával; ráadásul egy teljesen új főoldal gondoskodik a kényelemről és az irányításról.


 

Új otthon

Köszöntjük az új otthonában

Vége azoknak az időknek, amikor vég nélkül kellett az új tartalmakat és a régi kedvenceket keresni. Átdolgoztuk a kezdőképernyőt, hogy egyetlen helyen találjon meg minden megnézésre érdemes tartalmat. Élvezze az eddig látottakon alapuló, személyre szabott tartalomajánlásokat, a sokféle tartalom gyors elérését, a csatlakoztatott eszközök egyszerűbb vezérlését.

 

*A szolgáltatás elérhetősége országtól vagy térségtől függően változhat.
**Az OTT-szolgáltatások használatához külön előfizetés szükséges.


 

Új Magic Remote távirányító

Még inkább olyan, mintha varázspálca lenne.

Az újratervezett, ergonomikus kialakítású Magic Remote, mozgásérzékelős távirányítót könnyű kézben tartani, és a mutatós-görgetős rendszerével gyorsabban lehet keresni. A beépített mesterséges intelligenciával könnyen hozzáférhet a szolgáltatásokhoz, miközben a nagyobb tartalomszolgáltatókat egyetlen gombnyomással elérheti. Mindezen felül még a 'Magic Tap' funkció is rendelkezésre áll; ezzel az új trükkel összekötheti a telefonját a TV-vel.

 

Hangvezérlés

A kényelem központja.

A természetes hang felismerésével az LG ThinQ lehetővé teszi, hogy irányítsa és vezérelje az otthonában fellelhető, „dolgok internete” rendszerbe illeszkedő eszközeit.* LG OLED TV-jét hangutasításokkal vezérelve gyorsabban elérheti a szórakoztató tartalmakat.


 

*A támogatott menük és alkalmazások országonként eltérhetnek.
**A megjelenő menük eltérhetnek a kiadás időpontjának függvényében.
***A hangparancsok elérhetősége termékektől és országoktól függően eltérhet.
Kijelző
Kijelző felbontása 3840 x 2160 pixel
Képfrissítés 120 HZ
Technológia OLED UHD Smart Televízió/ 4K
Képjavító Technológiák Szemkímélő kijelző/ Ultra Luminance Pro/ Tökéletes Színek / Dolby Vision™ / HLG Pro / Cinema HDR / HDR10 Pro/ Egyénileg vezérelt pixelek / HFR (High Frame Rate) / AI felskálázás
3D Technológia nem
TV - Adatok
Képernyőméret (inch) 55" / 140 cm
Hang
Hang teljesítmény 40 W
Hang Effektus Rendszer 2.2 ch /Dolby Atmos/ AI Akusztikus Hangolás/ Clear Voice
Smart TV
Smart TV Tulajdonságok HDMI 2.1/ HDMI ARC/ Simplink/ Airplay/ AI felskálázás/ VRR/ ALLM/ HEVC támogatás/ AMD FreeSync Premium/ G-SYNC/ OLED Design/ OLED Mozi/ OLED Gaming/ OLED Sport/ Felvétel funkció / Time Shift (időeltolásos lejátszás) / webOS Smart TV/Hangalapú keresés/ Magic Link/ Gyors Hozzáférés /Böngésző / Magic Remote / Amazon/ Netflix/ Mobilalkalmazás/ Ultra HD TV felvétel/ Amazon ALexa
Megosztás Bluetooth/ Wi-Di (Wireless Display) – PC csatlakoztathatóság kábel nélkül/ Airplay (Apple to TV)/ Miracast - Android okostelefon képernyő tükrözés / Simplink (HDMI CEC)/ DLNA
Processzor α7 Gen4 Processor 4K
Csatlakozók
Csatlakozások 4x HDMI/ 3x USB/ RJ-45/ Digitális audio kimenet (optikai)/ Fejhallgató kimenet/ CI slot/ LAN 1/ RF In/ WiFi/ ARC (Audio Return Channel)
Digitális Tuner DVB-T2 (H.264)/ DVB-C/ DVB-S2/ CI+1.4
Méretek
Méretek és Súly VESA szabvány: 300 x 200 mm/ Szélesség állvánnyal: 1449 mm Magasság állvánnyal:869 mm Mélység állvánnyal:246 mm Súly állvány nélkül: 24 kg Súly állvánnyal:25 kg/ Szélesség állvány nélkül:1449 mm Magasság állvány nélkül:830 mm Mélység állvány nélkül:46.9mm/ Méret talp nélkül (Szé / Ma / Mé): 1449 mm / 830 mm / 46.9 mm
Tartozékok
Tartozékok Magic Remote/ Tápbkábel / Használati útmutató

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!