Menüpontok
Kosár

Ezért érdemes minket választanod...

Több mint éve a piacon, több mint 10 év tapasztalat, több mint 10 év megbízhatóság!


Összegyűjtöttünk pér érvet amire a legbüszkébbek vagyunk, amelyet legfontosabb értékeknek tartunk amiért érdemes minket választani!
Megbízhatóság
Az ELECTROVISION TV Outlet üzletünk és csapata több mint 10 éve szolgálja ki a vásárlói igényeket. Magyar vállalkozásként a HVG megbízható és ajánlott cégek listáján is aranykupás minősítést kaptunk ami a megbízhatóágot jelképezi.
Kiprobálás illetve tesztelés lehetősége
Mivel nem csak webshop-ként üzemelünk, így ügyfeleink részére személyes vásárlásra is biztosítunk lehetőséget budapesti üzletünkben! A kiválasztott készüléket minden esetben kibontjuk és be is üzemeljük, így ügyfelünk meggyőződhet a termékek kiváló minőségéről illetve a termék nyújtotta élményről.
Ellenőrzött termékek
Online vásárlás esetén kollágáink a termékeket kollégáink felbontják és ellenőrzik, csak ezt követően adjuk át a futárnak a megrendelést!
Tapasztalat
A mögöttünk álló több mint egy évtized alatt kellő tapasztalatot és szaktudást szereztünk, hogy az általunk forgalmazott termékeket a legnagyobb szakértelemmel tudjuk ajánlani ügyfeleink részére.
Elégedett ügyfélkör
Ügyfeleinktől folyamatosan kapjuk a pozitív visszajelzéseket a szaktudásunkkal-, a termékekkel és a magasszintű ügyfélorientált kiszolgálással kapcsolatban. A cégünkkel kapcsolatos Google értékelések 90%-a 5 csillagos!*
Kimagasló saját raktárkézlet
Cégünk folyamatosan saját, bőséges választékkal rendelkező raktárkészletről dolgozik, így a megrendelt készülékeket AZONNAL szállításra tudjuk adni, hogy a vásárlóink mielőbb élvezhessék a kiválasztott készüléket.
Személyes Ügyfélgondozás
Minden ügyfelünk számára személyes, telefonos és írásos tanácsadást is biztosítunk: itt pontosítjuk az igényeket, hogy egészen biztosan elégedett legyen a megvásárolt készülékkel. Akkor sem kell „robotokkal” bajlódni, ha probléma merülne fel - Mi hiszünk a személyes emberi kapcsolatokban így szintén személyes, telefonos és írásos lehetőséget biztosítunk az ügyintézéshez!
Biztonságos-Gyors Országos házhoz szállítás vagy Azonnali személyes átvétel üzletünkben
Saját raktárkészletünknek köszönhetően üzletünkben azonnal átveheted a megrendelt termékeket és garantált az expressz, akár aznapi házhozszállítás! Megrendelés esetén akár már másnap átveheted a futár által kézbesített megrendelésed,de legkésőbb 48 órán belül. (Kivéve hétvége,szombat-vasárnap.) A küldeményeket gondosan becsomagolva, törékeny csomagként adjuk fel így különös bánásmóddal és extra odafigyeléssel kézbesítik!
Ügyfélszolgálat
Nekünk van és elérhetőek is vagyunk! Ügyfeleink kérdéseikkel bármikor fordulhatnak hozzánk több csatornán keresztül is!
Gyors és ügyfélorientált garanciális ügyintézés
Mindig igyekszünk a lehető leggyorsabban elvégezni a javítás a hatályos fogyasztóvédelmi szabályok alapján meghatározott határidő előtt, hogy ügyfeleink ez esetben elégedettségel gondoljanak cégünkre.

Reméljük elnyertük bizalmát és hamarosan elégedett ügyfeleink közt tudhatjuk!
A hosszú évek alatt sajnos minden igyekezetünk ellenére negatív vélemények is érkeztek, jellemzően olyan esetekben amikor nem tudtunk segíteni nekik (mert például egy nem garanciális problémát garanciálisként szerettek volna orvosoltatni). Erre sajnos a gyártók szigorú előírásai miatt nekünk sincs lehetőségünk. Ilyenkor a vásárlóhoz tartozó ismeretségi kör buzdtásra billentyűzetet ragadott és ilyen esetekben születtek a negatív, igaztalan és igazságtalan saját tapasztalattól mentes vélemények.

...