Menüpontok
Kosár

Blog

29 máj. Mi is az  LG OTT Szolgáltatás?
Vision Electro 0 57
LG TV OTT Szolgáltatás: Kiváló Szórakozás Végtelen Lehetőségekkel.   Az LG televíziók kínálata magában foglalja az önállóan világító OLED kijelzőkkel, a forradalmian élénk QNED képernyőkkel, a tiszta NanoCell színekkel és az intelligens UHD televíz..
16 máj. Thinq AI :  Képmegosztás az LG OLED, QNED és NanoCell Smart TV-ken
Vision Electro 0 93
THINQ AI : Új Szintje az LG OLED, QNED és NanoCell Okos TV-ken Az LG THINQ AI: A Jövő Okos Televíziózása. Az okos technológia rohamos fejlődése az elmúlt években új távlatokat nyitott a háztartási eszközök világában. Ezen a területen az LG kiemel..
16 máj. LG TV és Apple AirPlay Integráció : Kötetlen Párosítás !
Vision Electro 0 85
LG TV és Apple AirPlay: Akadálymentes Párosítás Kényelmesen Az LG televíziók új korszakot nyitnak a digitális szórakoztatás világában azáltal, hogy támogatják az Apple AirPlay, HomeKit és Matter funkciókat. Ezekkel a technológiákkal a felhasználók..
15 máj. Nehogy lemaradjon, fedezze fel az LG TV Sport Riasztás funkcióját !
Vision Electro 0 104
Mielőtt lemaradna fedezze fel az LG TV Sport Riasztás funkcióját és élje át a meccseket élőben és időben!   LG OLED, QNED és NanoCell 4K és 8K Smart LED TV-k Sportriasztás Funkciója: Az Igazi Sportfanatikusok számára lett kitatálva! A sport iránti ..
15 máj. Az LG TV és az Nvidia GeForce NOW – A játékélmény Új Dimenziója !
Vision Electro 0 113
NVIDIA GeForce NOW: Innovatív Felhőalapú Játékszolgáltatás a Jövő Gamerei Számára ! Az LG TV-k és az Nvidia GeForce NOW szolgáltatás összekapcsolódása egy új, izgalmas korszakot nyit meg a játékrajongók számára. Az együttműködés célja, hogy a legm..
13 máj. LG OLED TV Képbeégés? Egy Már Múltbeli Aggodalom !
Vision Electro 0 117
LG OLED TV Képbeégés: Egy Már Múltbeli Aggodalom !   Nyilvánvaló, hogy az OLED technológia használata során nem lehet teljesen kizárni a képernyő beégésének lehetőségét. Ezt a jelenséget gyakran emelik ki a versengő technológiát alkalmazó vállalato..
09 máj. LG OLED, QNED és NanoCell Gaming Televíziók: Lebilincselő Technológiai Forradalom a Játékosok Számára!
Vision Electro 0 137
Optimalizálja játékélményét az LG OLED, QNED és Nanocell technológiás TV-kkel, amelyek kivételes lehetőségeket kínálnak a játékosok számára! Ne engedje, hogy versenytársai megelőzzék!   A mai digitális korban, ahol a videojátékok egyre fontosabb s..
07 máj. Mi az ideális nézőtávolság LG TV-k esetében ?
Vision Electro 0 143
Mi alapján válasszuk ki a tökéletes nézői élmény érdekében az LG televízió méretét?   Mi az Ideális távolság ? Hogyan határozzuk meg az optimális nézőtávolságot az LG TV-k esetében? Amikor új televíziót választunk, gyakran az LG kínálatából indulun..
03 máj. Miért szeretjük az LG TV-k  webOS rendszerét? Mert a WebOS rendszer az LG Smart TV-k felhasználóbarát Csodája!
Vision Electro 0 138
WebOS rendszer: A LG Smart TV felhasználóbarát csodája ! A mai technológiai világban a Smart TV-k már nem csupán luxuscikkek, hanem a mindennapi élet részei. A LG azonban még egy lépéssel tovább ment, és a webOS rendszerrel valóban felhasználóbará..
02 máj. LG TV és Dolby Atmos: A tökéletes páros a lenyűgöző mozihangzáshoz!
Vision Electro 0 140
Térhangzás mesterei: Filmnézés Dolby Atmos technológiával ! LG TV és Dolby Atmos: A tökéletes páros a lenyűgöző mozihangzáshoz!   A filmélmény nem csupán a vizuális látványról szól, hanem egyaránt az akusztikai élményről is. Az LG TV-k és a Dolby..
02 máj. A Dolby Vision™ Technológia hogyan alakítja át a látványvilágot? Mintha a Moziban Ülnél ! Így Teljesít a Dolby Vision™ és HDR10 Pro a Nappalidban.
Vision Electro 0 163
LG 4K Aktív HDR: Élmény, Mintha a Moziban Ülnél – Így Teljesíti a Dolby Vision™ és HDR10 Pro a Nappalidban. Otthoni Filmszínház a Nappalidban: Fedezd Fel, Hogyan Repít a LG 4K Aktív HDR Dolby Vision™-nal és HDR10 Pro-val a Filmek Varázslatos Világ..
26 ápr. LG Magic Remote Mozgás és Hangérzékelős távirányító
Vision Electro 0 195
Már biztosan hallottál az LG MAGIC REMOTE CONTROL azaz a mozgás és hangérzékelős távirányítóról,de vajon tudod e mire is jó valójában?    Az LG Magic Remote egy forradalmian új távvezérlő, amely gyökeresen átalakítja az otthoni szórakoztatás élmény..
Tételek: 1 - 12 / 15 (2 oldal)