Menüpontok
Kosár

2024. július 25-26. (csütörtök-péntek) között szabadság miatt zárva! Nyitás 2024.07.29.Hétfő !

LG OLED55CS3VA 55" OLED evo 4K SMART TV

LG OLED55CS3VA 55" OLED evo 4K SMART TV
LG OLED55CS3VA 55" OLED evo 4K SMART TV
LG OLED55CS3VA 55" OLED evo 4K SMART TV
LG OLED55CS3VA 55" OLED evo 4K SMART TV
LG OLED55CS3VA 55" OLED evo 4K SMART TV
LG OLED55CS3VA 55" OLED evo 4K SMART TV
LG OLED55CS3VA 55" OLED evo 4K SMART TV
LG OLED55CS3VA 55" OLED evo 4K SMART TV
LG OLED55CS3VA 55" OLED evo 4K SMART TV
LG OLED55CS3VA 55" OLED evo 4K SMART TV
LG OLED55CS3VA 55" OLED evo 4K SMART TV
LG OLED55CS3VA 55" OLED evo 4K SMART TV
LG OLED55CS3VA 55" OLED evo 4K SMART TV
LG OLED55CS3VA 55" OLED evo 4K SMART TV
LG OLED55CS3VA 55" OLED evo 4K SMART TV
Országos házhozszállítás
Már 2-3 munkanapon belül már 2.000 Ft-tól! 65"-os TV-k és OLED TV-k szállítási díja: 7.000 Ft. 65" feletti TV-ket 12.000 Ft-ért szállítunk.
Üzletünkben Átvehető!
Kérjük érdeklődj telefonon, mielőtt elindulnál!
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Típus: LG OLED55CS3VA
409 000 Ft

Az LG OLED 55” CS 4K HDR 120Hz Smart Gaming TV márkanév emeli a szórakoztatás új dimenzióját a nappalijába. 3840x2160-as 4K OLED kijelzője 10 bites színmélységgel és 700 nites fényerővel biztosítja a lenyűgöző képminőséget. Csodálja meg az 1 milliárd színárnyalatot, amit az Ultra Fényerő és a helyi fényerőszabályozás tesz még élethűbbé.

Az α9 Gen6 AI processzor 4K intelligens felskálázással gondoskodik arról, hogy minden tartalom éles és részletgazdag legyen. Rendelkezik 4K Cinema HDR, Dolby Vision és Dolby Atmos támogatással, így a moziélmény otthonába költözik. A Game Optimizer FPS Boost és Game Dashboard extra gaming módok lehetővé teszik a legjobb játékélményt, amit az AMD FreeSync™ Premium és NVIDIA G-Sync tesz még zavartalanabbá.A beépített GeForce NOW szolgáltatás lehetővé teszi a felhő alapú játékokhoz való hozzáférést, anélkül, hogy további eszközökre lenne szükség.

A 120Hz-es képfrissítés és az 1ms válaszidő, valamint a VRR és ALLM funkciók biztosítják a folyamatos és lag-mentes játékélményt. Négy HDMI 2.1 és három USB 2.0 csatlakozási lehetőséggel, valamint WiFi és Bluetooth támogatással minden eszközével szinkronban maradhat. Válassza az LG OLED55” CS-t és élvezze a legjobb kép- és hangtechnológiát egy készülékben!

 

140 cm / OLED 4K / HDMI 2.1 / α9 negyedik generációs AI processzor 4K / 40W Dolby Vision IQ és Dolby Atmos / NVIDIA G-Sync / 4K 120P

Ismert még mint: LG OLED55CS9LA vagy LG OLED55CS A 'SELF-LIT' Pixelek Erejével!

Az LG OLED televíziók lenyűgöző látványvilágot kínálnak. Az önállóan világító, úgynevezett 'SELF-LIT' képpontok révén kiemelkedő képminőség és számos új dizájnbeli lehetőség áll rendelkezésre, legújabb csúcstechnológiákkal ötvözve, hogy olyan vizuális élményben legyen része, amelyhez még nem volt hasonló. Mindaz, amit egy televiziónál kedvelhet, minden szempontból megújult. Miért egyedülálló az OLED technológia?

Az önállóan világító 'SELF-LIT' pixelek az OLED TV különlegességének a titka. Ez a technológia teljesen eltér a LED TV-k által használt háttérvilágítástól, amely korlátokat szab. Az LG OLED TV-k lélegzetállító képélességet és bámulatos dizájnt kínálnak. Önállóan világító 'SELF-LIT' Pixelek. 100 millió ok az OLED szeretetére.

Az OLED technológia könnyedén felülmúlja a hagyományos LED TV-ket, amikor képminőségről van szó. Ez annak köszönhető, hogy az OLED TV-k több millió önállóan világító 'SELF-LIT' képponttal rendelkeznek, amelyek tökéletes fekete és pontos színek megjelenítésére képesek. Az eredmény egy olyan tévénézési élmény, amelyet mással nem lehet összehasonlítani. Végtelen kontraszt Az OLED dominanciája a LED-del szemben.

A legfontosabb különbség az, hogy az OLED TV-k milliónyi önállóan világító 'SELF-LIT' képpontot tartalmaznak, amelyek külön-külön be- és kikapcsolhatóak, így biztosítva a tökéletes fekete és a végtelen kontraszt megjelenítését. A LED és mini-LED TV-k, akárhány háttérvilágító LED-del is rendelkeznek, nem képesek elérni ezt a szintet. Összességében a LED TV-k mindig csak az OLED fölényének árnyékában maradnak.

100% színhűség

Az OLED-del megelevnednek a színek.

Az Intertek nevű világméretű teszt ügynökség megerősítette, hogy az LG OLED kijelzők 100% színhűségre képesek. Ez azt jelenti, hogy a képernyőn látható színek szorosan egyeznek az eredeti kép színeivel. Így mindent úgy láthat, ahogy azt az alkotók megálmodták.

Dolby Vision IQ és Dolby Atmos

A tévézés élményének újratervezése.

A Dolby Vision IQ intelligensen állítja a képernyő beállításait a tartalom műfajának és a környezeti fényviszonyoknak megfelelően, miközben a Dolby Atmos többdimenziós, térhatású hangot biztosít – ez a kombináció lélegzetelállítóan mozi hatású élményt kínál Önnek!

FILMMAKER MODE™

Életre kel a rendezők elképzelése.

A FILMMAKER MODE™ kikapcsolja a mozgások elsimítását és az egyéb videofeldolgozási eljárásokat, megőrizve az eredeti képarányt, színeket és képkockasebességet. Pontosan visszaadja a rendezők eredeti elképzeléseit, ezért ugyanúgy élvezheti a filmet, mint ahogy azt a készítői elgondolták.

 

A legújabb játékspecifikációk

Játsszon a legmagasabb szinten.

Az LG OLED TV 1 ms-os válaszidőre képesek, miközben a VRR, az ALLM és az eARC technológiák támogatása is megvalósul a legújabb HDMI 2.1 specifikációk segítségével. Ezek a legújabb funkciók lehetővé teszik a gyorsan mozgó tartalmak nagyobb felbontású megjelenítését és a sima, szinkronizált grafikát, aminek köszönhetően sokkal élethűbb élményben lehet része, miközben a győzelmi esélyei is nőnek. Az OLED C1 és G1 modellek jelenleg az első olyan TV-k a világon, melyek 120 Hz-es 4K felbontásban is támogatják a lenyűgöző Dolby Vision® HDR minőséget a játékokhoz, így a játékélményt soha nem látott szintre emelik.

 

 

 

OLED kialakítás. Hihetetlen mértékű újítás.

Az LG OLED TV-k újraérmezik, hogy egy TV-nek hogyan kell kinéznie. A hihetetlenül karcsú kialakítástól eláll a lélegzete — nem egyszerűen kiegészítik otthonát, egyenesen szebbé teszik..

 

Innovatív OLED Tervezés. Forradalmi Fejlődés.

Az LG OLED televíziók újradefiniálják a televíziókra vonatkozó esztétikai elvárásokat. Az elbűvölően vékony kialakításuk nemcsak kiegészíti, hanem egyenesen felülemeli otthonának vizuális megjelenését.

Válassza ki az Ön stílusához illő modellt! Rendelkezésre áll több méretben, több színben és különféle élménnyel.

Az LG OLED CS televízió művészien megtervezett kialakítása öt különböző méretben érhető el, kezdve a 48 colltól egészen a lenyűgöző 83 collig. Most új, meteorit titán és vaníliafehér színekben is beszerezhető.

α9 6. generációs AI processzor 4K

AI Picture Pro Magas szintű vizuális teljesítmény.

A több mint egymillió vizuális adatpontot felhasználó hatalmas adatbázis révén a mélytanulási algoritmus képes felismerni a tartalmat, eltávolítani a zavaró zajokat, és optimalizálni a képminőséget. Továbbá, az új jelenetfelismerő funkció képes azonosítani a különböző jeleneteket, és ennek megfelelően finomítani a képet.

AI Sound Pro Kimagasló hangélmény.

A 17 milliónál is több hangadatpont alapján a processzor pontosan felismeri és optimalizálja a hangokat, effekteket és frekvenciákat, így biztosítva a műfajnak legmegfelelőbb hangzást. Az új automatikus hangerő-kiegyenlítés (Auto Volume Leveling) funkció pedig kiegyenlített hangerőt garantál minden tartalomnál.

LG OLED. Fontos számunkra a teljes kép.

Az LG OLED TV-k nemcsak a szemének, hanem a környezetnek is kedvezőbbek a LED TV-kkel szemben. Az önállóan világító képpontoknak köszönhetően kímélik a szemét, még hosszabb nézés esetén is. Az LG OLED panelek ezenkívül környezetbarátak, mivel kisebb a veszélyes anyagok kibocsátásának kockázata.

Szembarát kijelző A TV, ami vigyáz a szemére.

Ha fontos Önnek és családjának szemének védelme, az LG OLED TV biztonságos és kényelmes választás hosszabb távú tévénézéshez. A TÜV Rheinland (TÜV) és az Underwriter Laboratories (UL) nemzetközi szervezetek igazolták, hogy a képernyő alacsony kékfény-kibocsátással rendelkezik, valamint vibrálás- és fényvisszaverődés-mentes. Az LG OLED TV-k tartalmazzák az első olyan TV-panelt, amely megkapta a TÜV-Eyesafe® által kifejlesztett Eyesafe® tanúsítványt.

Természetes gondoskodás.

Az LG OLED TV-k hivatalosan is környezetbarátak. A hagyományos LED TV-kkel szemben biztonságosabbak, mivel nem igényelnek háttérvilágítást, kevesebb műanyagot és veszélyes anyagot használnak fel, és kisebb eséllyel bocsátanak ki légszennyező anyagokat a helyiségbe.

ThinQ AI – Egy Igazi Személyi Asszisztens

Az LG ThinQ fejlett technológiájával új szintre emeli a tévézés élményét. Válassza ki kedvenc hangalapú asszisztensét, és hangvezérléssel irányítsa a TV-jét; egy továbbfejlesztett főoldal gondoskodik a kényelemről és az eszközök átláthatóságáról. Új Magic Remote Távirányító Varázspálca a kézben.

Az újratervezett, ergonomikus Magic Remote távirányító könnyedén illeszkedik a kézbe, és a mutatós-görgetős rendszerével gyors keresési lehetőséget biztosít. A beépített mesterséges intelligencia révén könnyen elérheti a különböző szolgáltatásokat, míg a nagyobb tartalomszolgáltatók elérése mindössze egy gombnyomásra van. Mindezen túl a Magic Tap funkció lehetővé teszi a zökkenőmentes kapcsolatot mobiltelefonja és a TV között.

Több mint 17 millió hangadatpont elemzésével a processzor felismeri a hangokat, effekteket és frekvenciákat, így műfaj szerint optimalizálja a hangzást a teljesen magával ragadó hangélmény eléréséhez. Az új automatikus hangerő-kiegyenlítés (Auto Volume Leveling) funkció pedig folyamatosan egyenletes hangerőt biztosít a különböző típusú tartalmak között. LG OLED – Fontos Nekünk a Nagyobb Kép.

Az LG OLED TV-k egészségesebb nézési élményt nyújtanak a LED TV-khez képest mind Ön, mind a környezet számára. Az önállóan világító pixelek miatt kevésbé terhelik a szemet, így hosszabb ideig kényelmesen nézhetők. Az LG OLED panelok elismerten környezetbarátok, mivel minimális veszélyes kibocsátással járnak. Szemvédő Kijelző Egy Biztonságos Tévé a Szemnek

Az LG OLED TV ideális választás azoknak, akik a szem egészségét tartják szem előtt. A TÜV Rheinland (TÜV) és az Underwriter Laboratories (UL) nemzetközi ügynökségek tanúsítása szerint az alacsony kékfény-kibocsátású, villogás- és fényvisszaverődés-mentes képernyő biztonságosabb a szemnek. Az LG OLED TV panelje az első olyan TV-panel, amely megkapta a TÜV-Eyesafe® által kifejlesztett Eyesafe® tanúsítványt. Természetes Gondoskodás

Az LG OLED TV-ket úgy tervezték, hogy óvják a környezetet. A LED TV-khez képest biztonságosabbak, nem használnak háttérvilágítást, kevesebb műanyagot és veszélyes anyagot tartalmaznak, valamint mérsékeltebb a beltéri légszennyezést okozó kibocsátásuk.

Kijelző
Kijelző felbontása 3840*2160
Képfrissítés 120Hz
Technológia OLED evo
Képjavító Technológiák OLED, Pixel Dimming, α9 Gen6 AI Processzor 4K, Hybrid Log-Gamma (HLG), HDR10, Dolby Vision
TV - Adatok
Termék típusa OLED
Képernyőméret (inch) 55" / 139 cm
Hang
Hang teljesítmény 40W
Hang Effektus Rendszer Dolby Atmos
Smart TV
Smart TV Tulajdonságok USB felvétel, Webböngésző, Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV, Amazon Prime, Skyshowtime
Megosztás Airplay 2 (Apple to TV), Simplink (HDMI CEC), DLNA
Csatlakozók
Csatlakozások 4x HDMI, 3x USB, RJ-45, Digitális audio kimenet (optikai), CI slot
Digitális Tuner DVB-T2 (H.264), DVB-C, DVB-S2
Méretek
Méretek és Súly Méret állvánnyal együtt (szélesség/magasság/mélység): 1228 mm / 738 mm / 251 mm Súly állvány nélkül: 18.9 kg

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!
Címkék: LG OLED55CS3VA