NVIDIA GeForce NOW: Innovatív Felhőalapú Játékszolgáltatás a Jövő Gamerei Számára !

Az LG TV-k és az Nvidia GeForce NOW szolgáltatás összekapcsolódása egy új, izgalmas korszakot nyit meg a játékrajongók számára. Az együttműködés célja, hogy a legmodernebb technológiákat ötvözve, prémium játékélményt nyújtsanak a felhasználóknak. Ez a blogbejegyzés bemutatja, hogyan teszi ez a párosítás lehetővé, hogy bárki könnyedén élvezhesse a csúcskategóriás PC-s játékokat közvetlenül az LG televíziók képernyőjén.

Az LG Electronics (LG) a prémium televíziós játékélmény iránti elkötelezettségének köszönhetően elérhetővé tette az Nvidia GeForce NOW- t egy felhőalapú játékplatformot, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a legmodernebb játékokat játszhassák anélkül, hogy szükség lenne egy drága gamer PC-re. A legújabb televízióik frissített webOS felhasználói felülete egy új  játékközpontot tartalmaz, amely lehetővé teszi a megszakításmentes játékstreamelést 4K felbontásban, 60 FPS sebességgel az NVIDIA GeForce NOW felhőalapú játékszolgáltatással. LG TV-knek, kifinomult OLED ,QNED és NanoCell technológiáinak köszönhetően ideális partnernek bizonyulnak ehhez a szolgáltatáshoz.

Az LG 2023-as webOS okostévé-platformján elérhetők a népszerű felhőalapú játékszolgáltatások, amelyek egy egyszerű hangutasítással is vezérelhetők az LG Game Card menüpontból. Ezek a szolgáltatások, többek között az NVIDIA, a Blacknut, az Utomik, valamint a legújabb partnerek, a Luna és a Boosteroid előre telepített platformjai, széleskörű lehetőségeket kínálnak a rendszeres és alkalmi játékosok számára, letöltés és további hardverigény nélkül. Az LG díjnyertes OLED televíziói a kiváló képminőség, az ultragyors, 0,1 milliszekundumos válaszidő és a szuperalacsony bemeneti késleltetés révén teljes mértékben zökkenőmentes játékélményt biztosítanak. A felhasználók emellett a képernyő funkcióit is személyre szabhatják, például a Game Optimizer vagy a műfaj-specifikus képbeállítások segítségével.Az LG TV-k kiemelkedő vizuális képességei – mint például a mély feketék, az élénk színek és a gyors válaszidő – biztosítják, hogy a játékok grafikája lenyűgöző minőségben jelenjen meg. Az Nvidia RTX technológia támogatása révén a játékok valósághűbbek, nagyobb részletgazdagsággal rendelkeznek, és az összes akció gördülékenyen fut.Ezzel az LG TV-k felhasználói számára nem csupán televíziós tartalmak érhetőek el, hanem egy teljes körű játékplatformmá alakul a nappali szórakoztató Ezzel az LG TV-k felhasználói számára nem csupán televíziós tartalmak érhetőek el, hanem egy teljes körű játékplatformmá alakul a nappali szórakoztató központja..

A szolgáltatás előnyei között szerepel a könnyű telepítés és használat. Az LG webOS Cloud Gaming alkalmazásával egyszerűen regisztrálhatunk vagy bejelentkezhetünk a GeForce NOW fiókunk, és már kezdhetjük is a játékot. Ezen kívül, az LG ThinQ AI technológia által nyújtott intelligens hangvezérlés még kényelmesebbé teszi a játékélményt, hiszen akár hangutasításokkal is irányítható számos funkció.

Az NVIDIA nyílt felhőalapú játékszolgáltatása, a GeForce NOW a PC-s játékökoszisztémában elismert, csúcskategóriás NVIDIA GeForce RTX grafikus kártyák erejét használja a streaming során. A felhasználók kedvenc PC-s játékaikat, amelyeket a legismertebb digitális áruházakból szereztek be - köztük olyan népszerű ingyenes programokat, mint a Fortnite, az Apex Legends, és a Destiny 2 - játszhatják más játékosok milliói ellen online. A GeForce Now Ultimate előfizetői a támogatott LG televíziókon akár 4K felbontásban, 60 FPS sebességgel és ultraalacsony késleltetéssel streamelhetik kedvenc játékaikat, ami számos játékra optimalizált otthoni számítógép teljesítményével mérhető össze.

Az LG és az Nvidia szövetsége tehát nem csupán egy új szolgáltatást hozott létre, hanem egy forradalmi újítást a játékvilágban, amely elérhető áron nyújt prémium minőségű élményt. Az LG TV-k és a GeForce NOW együttműköése valódi játékváltónak bizonyul, és garantáltan új dimenzióba emeli a videojátékok világát. Az élmény, amit korábban csak hardcore játékosok tapasztalhattak meg, most már mindenki számára elérhetővé válik, aki egy LG televízióval rendelkezik.

 

Ha tetszett a cikkünk, alább nyomj egy smiley -ot  !