Menüpontok
Kosár

LG 55NANO863PA 4K HDR Smart NanoCell TV

LG 55NANO863PA 4K HDR Smart NanoCell TV
LG 55NANO863PA 4K HDR Smart NanoCell TV
LG 55NANO863PA 4K HDR Smart NanoCell TV
LG 55NANO863PA 4K HDR Smart NanoCell TV
LG 55NANO863PA 4K HDR Smart NanoCell TV
-21 %
LG 55NANO863PA 4K HDR Smart NanoCell TV
LG 55NANO863PA 4K HDR Smart NanoCell TV
LG 55NANO863PA 4K HDR Smart NanoCell TV
LG 55NANO863PA 4K HDR Smart NanoCell TV
LG 55NANO863PA 4K HDR Smart NanoCell TV
LG 55NANO863PA 4K HDR Smart NanoCell TV
Országos házhozszállítás
Már 2-3 munkanapon belül már 2.000 Ft-tól! 65"-os TV-k és OLED TV-k szállítási díja: 7.000 Ft. 65" feletti TV-ket 12.000 Ft-ért szállítunk.
Üzletünkben Átvehető!
Kérjük érdeklődj telefonon, mielőtt elindulnál!
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Típus: 55NANO863PA
Akció vége
nap
óra
perc
mp
229 000 Ft
290 000 Ft

139cm / NanoCell technológia / Dolby Vision / valódi 4K felbontás / Így is ismerheted: 55NANO869PA

8 millió képpont. Egy a millióból kép.

Lenyűgözően tiszta színek a NanoCell TV valódi 4K felbontásában. A körülbelül 8 millió pixellel a valódi 4K felbontású TV észrevehetően élesebb és részletgazdagabb képre képes, mint a hagyományos HD TV-k. A NanoCell TV valódi 4K felbontását a NanoCell technológia egészíti ki az olyan 4K élmény érdekében, amely túlmutat a nemzetközi szabványok előírásain.

* A "Tiszta Színek" kifejezés az LG NanoCell technológiával finomított színeire utal.

Minden szín kristálytiszta.

Az LG NanoCell TV a különleges, saját Nano technológiájának megfelelő nano-részecskéket használ, amely szűri és finomítja a színeket, és eltávolítja a pontos RGB hullámhossztól való eltéréseket. Ez azt jelenti, hogy csak a tiszta, pontos színek jelennek meg a képernyőn. Az eredmény: élénkebb és valósághűbb kép, mely életre kelti a tartalmat.

Felül nem tiszta színek látható, ahogy a hagyományos TV-ken láthatók, alul pedig áthaladnak a NanoCell szűrőn, hogy tiszta színek jöjjenek létre (videó megtekintése).

*A „hagyományos” kifejezés a NanoCell technológiát nem használó LG UHD TV-kre vonatkozik.

TV, melynek több művészi oldala van.

Az LG NanoCell TV-t az otthonok esztétikai szempontjait szem előtt tartva terveztük. A modern, minimalista kiakalításával szorosan, szinte műalkotásként illeszkedik a falra, ezzel egy csipettnyi szépséget hozva a térbe - miközben maximlisan kihasználja a rendelkezésre álló teret.

Jelenet, melyben egy nagy, vékony LG NanoCell TV látható a fallal egy vonalba függesztve.

**A telepítési környezet függvényében egy vékony rés lehet a TV és a fal között.

TV-NanoCell-07-Gallery-design-Desktop

NanoCell Mozi.
Nagy képernyőhöz méltó teljesítmény.

Az LG NanoCell TV tiszta színei és a legújabb kijelzőtechnológiák kavalkádja otthonába repíti a valódi mozik hangulatát. A továbbfejlesztett HDR, a Dolby legújabb technológiái és a mozi üzemmód elhozza Önnek a valódi moziélményt.

A TV képernyőjén a Az éjféli égbolt című film bemutatója látható a Netflixen (videó megtekintése).

*Netflix előfizetés szükséges. A 4K Ultra HD elérhetősége a Netflix-előfizetési konstrukciótól, az internetszolgáltatástól, az eszköz képességeitől, valamint a tartalom elérhetőségétől függ. www.netflix.com/TermsOfUse

A Netflix logó, az Apple TV logó és az Amazon Prime Video vízszintesen elrendezve fekete háttérrel. Szórakozás

Minden kedvence egy helyen.

Elérheti a Netflix, HBO Go, Apple TV alkalmazásokat, valamint az Amazon Prime Video szolgáltatást. Válasszon a legújabb filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és élő sportközvetítések közül – mindezt egy helyen.

*Netflix előfizetés szükséges.
**Az Apple, az Apple logó és az Apple TV az Apple Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei.
***HBO Go előfizetés szükséges.
****Az Amazon, a Prime Video és az ezekhez tartozó logók az Amazon.com, Inc, illetve a kapcsolt vállalkozásainak védjegyei. Az Amazon Prime előfizetés és/vagy a Prime Video szolgáltatás díjkötelesek. A részleteket a primevideo.com/terms oldalon találja.
*****A támogatott szolgáltatások országonként eltérhetnek.
******A támogatott szolgáltatások eléréséhez internet-hozzáférés szükséges. Egy napszemüveget viselő nőt ábrázoló jelenet két részre osztva a vizuális összehasonlításhoz. A képen az SDR szöveg látható a bal alsó és a Dolby Vision IQ logó a jobb alsó sarokban.

Dolby Vision IQ és Dolby Atmos

A tévézés élményének újratervezése.

A Dolby Vision IQ intelligensen állítja a képernyő beállításait a tartalom műfajának és a környezeti fényviszonyoknak megfelelően, miközben a Dolby Atmos többdimenziós, térhatású hangot biztosít – ez a kombináció lélegzetelállítóan mozi hatású élményt kínál Önnek!

*A képek szimuláltak a funkció jobb megértése érdekében. Christopher Nolan interjút ad egy moziban

FILMMAKER MODE™

Életre kel a rendezők elképzelése.

A FILMMAKER MODE™ kikapcsolja a mozgások elsimítását és az egyéb videofeldolgozási eljárásokat, megőrizve az eredeti képarányt, színeket és képkockasebességet. Pontosan visszaadja a rendezők eredeti elképzeléseit, ezért ugyanúgy élvezheti a filmet, mint ahogy azt a készítői elgondolták.

Teljes videó megtekintése Az LG TV feldolgozási technológiáját szemléltető grafikon középen, a bal oldali bemeneti és a jobb oldali, élénk színű kimeneti kép között.

HDR 10 Pro

Élvezzen ki minden egyes részletet!

Az LG saját dinamikatartomány technológiája, a HDR 10 Pro finomhangolja a fényerőt a színek javítása érdekében, felfed minden apró részletet, és élethűen éles képeket biztosít minden alkalommal – Sőt, még a normál HDR tartalmakat is intenzívebbé teszi. Most már az összes kedvenc filmjét és műsorát élénkebb és teltebb színekkel nézheti, az elejétől a végéig.

NanoCell Gaming.
TV egy rakás XP-vel!

Élénk színeivel az LG NanoCell TV felvillanyozza a játékot, legyen szó a legsötétebb barlangokról vagy a legvilágosabb új világokról. A felhőalapú játék technológia és magas minőségű képek automatikus beállítása valóban izgalmas játékélményt nyújt.

Jelenet egy versenyautós játékból a TV képernyőjén (videó megtekintése).

A TV képernyőjén egy űrhajó lő a városban, és a bal oldalon az LG NanoCell játékoptimalizáló GUI állítja a játék beállításait.

Játékoptimalizáló (Game Optimizer)

Soha nem látott szintű vezérlés.

Minden játék magasabb szinten. A játékoptimalizáló (Game Optimizer) funkció automatikusan állítja a képet, valamint optimalizálja a grafikát és a láthatóságot, így élvezetesebb játékélményt nyújt, függetlenül attól, milyen játékkal játszik.

Ráközelítés egy játékosra, aki versenyautós játékot játszik a TV képernyőjén

Xbox partneri kapcsolat

A legyőzhetetlen kombináció.

A játék szabadsága. Az LG az Xbox-szal karöltve biztosítja, hogy készen állj a következő generációs játékra. Hozza ki a legtöbbet az Xbox-ából a lebilincselő képminőséggel és az ultragyors válaszidővel.

A TV képernyőjén egy űrhajó lő a városban, és a bal oldalon az LG NanoCell játékoptimalizáló GUI állítja a játék beállításait.

AMD FreeSync™ Premium

Csúcsteljesítményhez tervezve.

Játsszon magasabb színvonalon! Az LG NanoCell TV támogatja az AMD FreeSync™ Premium technológiát, így képes változó frissítési gyakoriságra a játék során. Ez jelentősen csökkenti az akadozást és a szakadozást, ezzel élesebb és folyamatosabb játékot tesz lehetővé.

Ráközelítés egy játékosra, aki versenyautós játékot játszik a TV képernyőjén

VRR, ALLM, eARC

Játsszon a legmagasabb szinten!

Tegyen szert előnyre az ellenfeleivel szemben! A VRR, ALLM és eARC technológiák megfelelnek a legújabb HDMI 2.1 specifikációknak, és képesek magasabb felbontásban megjeleníteni a gyorsan mozgó tartalmakat folyamatos, szinkronizált grafikával.

NanoCell Sport.
Győztes teljesítmény.

Az LG NanoCell TV lélegzetelállító meccs-élményt biztosít. A Bluetooth térhatású hang a stadion teljes hangulatát elhozza az otthonába, miközben a Sportriasztások mindig napra készen tartják Önt kedvenc csapata friss híreinek tekintetben.

A TV képernyőjén egy futballjátékos értékesíti a büntetőt (videó megtekintése).

Egy férfi és egy nő koccint a TV képernyőjén, miközben megjelenik a sportfigyelmeztetés értesítése

Sportriasztás

Ne mulassza el kedvenc csapata mérkőzéseit!

A Sportriasztás értesítéseket küld a meccsek előtt, közben és után. Nem kell többé aggódnia amiatt, hogy lemarad kedvenc csapatainak nagy meccseiről, még akkor sem, ha éppen más tartalmakat néz.

*A felhasználási lehetőségek országonként eltérhetnek

Család ül a kanapén, és futballmérkőzést néz a TV-benBluetooth Surround Ready

A rendezett otthon előnye.

Könnyedén csatlakoztathatja a Bluetooth-hangszórókat a TV-hez a valóban vezeték nélküli hangélményért. Minden hang gazdagabbnak és élethűbbnek hat, így képes arra, hogy egésszen a nappalijába hozza a nagy meccs hangulatát.

*A hangszórók külön vásárolhatók meg.

α7 4. generációs AI processzor 4K

Egy igazi intelligens központ.

Az LG NanoCell TV központját az α7 4. generációs AI processzor 4K adja. Ez a chip mélytanulási algoritmusokat használ a tartalmak elemzéséhez és optimalizálásához. A kép és hang minden finombeállítása automatikusan megtörténik, így minden, amit néz, lenyűgöző élményt nyújt.

Két jelenet, melyek esetén az a9 4. generációs AI processzor a képet és hangot egyaránt automatikusan optimalizálja (videó megtekintése) *A képek szimuláltak a funkció jobb megértése érdekében. Ez egy videó az AI Picture technológiáról. A videó lejátszásához kattintson a „Teljes videó megtekintése” gombra.

AI kép

Igazán profi

A több mint egymillió vizuális adatpontból felépülő, hatalmas adatbázis segítségével a mélytanulási algoritmus felismeri a tartalmat, eltávolítja a zajt, és optimalizálja a képminőséget.

Ez egy videó az AI Sound technológiáról. A videó lejátszásához kattintson a „Teljes videó megtekintése” gombra.

AI hang

Hang profi szintre emelve.

Több mint 17 millió hangadatpontból tanulva a processzor beazonosítja a hangokat, az effekteket és a frekvenciákat, így műfaj alapján optimalizálni tudja a hangot a még inkább magával ragadó élmény érdekében.

ThinQ AI

Egy igazi asszisztens.

Az LG ThinQ azért van itt, hogy a legmagasabb szintre emelje a tévézés élményét. Válassza ki a kedvenc hangalapú asszisztensét, és vezérelje a TV-t a hangjával; ráadásul egy teljesen új főoldal gondoskodik a kényelemről és az irányításról.

A TV képernyőjén különböző tartalmak jelennek meg az LG ThinQ AI javaslatára. A TV képernyőjén az új kialakítású főképernyő jelenik meg személyre szabottan javasolt tartalmakkal és csatornákkal

Új Főoldal

Kezelje egyszerűen!

Az új kialakítású főoldal személyre szabott javaslatokat tesz a tartalmakra, könnyebben hozzáférhet a kedvenceihez, és lehetővé teszi, hogy minden csatlakoztatott eszközt egy helyről vezéreljen.

A Magic Remote távirányító fő funkciói láthatók egy piktogramon.

Új Magic Remote távirányító

Méginkább olyan, mintha varázspálca lenne.

Az újratervezett, ergonomikus kialakítású Magic Remote, mozgásérzékelős távirányítót könnyű kézben tartani, és a mutatós-görgetős rendszerével gyorsabban lehet keresni. A beépített mesterséges intelligenciával könnyen hozzáférhet a szolgáltatásokhoz, miközben a nagyobb tartalomszolgáltatókat egyetlen gombnyomással elérheti. Mindezen felül még a 'Magic Tap' funkció is rendelkezésre áll; ezzel az új trükkel összekötheti a telefonját a TV-vel.

*A Magic Tap (varázsérintés) használatához a Magic Remote távirányítónak támogatnia kell az NFC funkciót.
**A Magic Remote távirányító elérhetősége országonként eltérhet Ez a kártya a hangparancsokat írja le. Az LG ThinQ AI logo látható.

Hangvezérlés

A kényelem központja.

Egyszerű hangparancsok felismerésével az LG ThinQ lehetővé teszi, hogy irányítsa és vezérelje az otthonában fellelhető, IoT rendszerbe illeszkedő eszközeit.*

*A támogatott menük és alkalmazások országonként eltérhetnek.
**A megjelenő menük eltérhetnek a kiadás időpontjának függvényében.
***A hangparancsok elérhetősége terméktől és országtól függően eltérhet. Ez egy szimulált kép az LG OLED TV-ről a webes kiterjesztett valóság alkalmazásban. Amennyiben kevés hely áll rendelkezésre, a mobiltelefonos képek fedhetik egymást. Egy QR-kód látható a jobb alsó sarokban.

Virtuálisan elhelyezheti
a valódi méretarányú TV-ket.

Ez a kép bemutatja a szimulátort, amellyel minden LG TV típust elhelyezhet a virtuális térben.

Virtuális előnézet életnagyságban
Hely és TV-k.

*Ez a termék nem tartalmaz antennát, illetve antenna vagy külső eszközök csatlakoztatására szolgáló kábelt.

Termék gyártói oldala >>

Kijelző
Kijelző felbontása 3840 x 2160
Képfrissítés 120 Hz
Technológia Edge LED Local Dimming
Képjavító Technológiák High Dynamic Range (HDR) / High Dynamic Range (HDR) / 4K felskálázás / HFR (High Frame Rate) / Dimming - Helyi fényerő szabályozás Local Dimming / HDR10 Pro / Cinema HDR / Ultra Luminance/ Wide Color Gamut - Nano Cell Colors / HLG Pro / Dolby Vision™
TV - Adatok
Képernyőméret (inch) 55" / 140 cm
Hang
Hang teljesítmény 20 W / 2.0 Dolby Atmos/ AI Akusztikus Hangolás / Clear Voice
Smart TV
Smart TV Tulajdonságok Operációs rendszer -webOS Smart TV / Hangalapú keresés / Gyors Hozzáférés / Zenelejátszó / Magic Remote / Magic Link / Böngésző / Tartalom kereső és ajánló/ Time Shift (időeltolásos lejátszás) / Felvétel funkció / Netflix kompatibilitás / Google Assistant kompatibilitás / Mobilalkalmazás (LG TV Thinq)/ Elektronikus műsorújság / Ultra HD TV vétel / Amazon kompatibilitás / Amazon Alexa kompatibilitás / Elektronikus kézikönyv / Felirat / Teletext
Megosztás Wi-Di (Wireless Display) – PC csatlakoztathatóság kábel nélkül / Miracast - Android okostelefon képernyő tükrözés / DLNA/ Airplay (Apple to TV) / Simplink (HDMI CEC)
Processzor α7 Gen4 Processor 4K
Csatlakozók
Csatlakozások HDMI 4 / HDMI 2.1 / LAN 1/ RF In / Bluetooth / Fejhallgató kimenet / ARC (Audio Return Channel) / USB 3 / CI Slot / WiFi / Digitális Audió kimenet (optikai)
Digitális Tuner DVB-T2/C/S2 / CI+ 1.4
Méretek
Méretek és Súly Méretek és fogyasztás Szélesség (talppal) 123.8 cm Magasság (talppal) 78.1 cm Mélység (talppal) 26.4 cm Tömeg (talppal) 18 kg Energiaosztály - SDR (A-G) Termékinformációs adatlap
Tartozékok
Tartozékok Magic Remote (Mozgásérzékelős távirányító) / Használati útmutató / Tápbkábel

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!