Menüpontok
Kosár

LG 55'' OLED55G13LA (139 cm) 4K HDR Smart EVO OLED TV

LG 55'' OLED55G13LA (139 cm) 4K HDR Smart EVO OLED TV
LG 55'' OLED55G13LA (139 cm) 4K HDR Smart EVO OLED TV
LG 55'' OLED55G13LA (139 cm) 4K HDR Smart EVO OLED TV
LG 55'' OLED55G13LA (139 cm) 4K HDR Smart EVO OLED TV
-29 %
LG 55'' OLED55G13LA (139 cm) 4K HDR Smart EVO OLED TV
LG 55'' OLED55G13LA (139 cm) 4K HDR Smart EVO OLED TV
LG 55'' OLED55G13LA (139 cm) 4K HDR Smart EVO OLED TV
LG 55'' OLED55G13LA (139 cm) 4K HDR Smart EVO OLED TV
LG 55'' OLED55G13LA (139 cm) 4K HDR Smart EVO OLED TV
Országos házhozszállítás
Már 2-3 munkanapon belül már 2.000 Ft-tól! 65"-os TV-k és OLED TV-k szállítási díja: 7.000 Ft. 65" feletti TV-ket 12.000 Ft-ért szállítunk.
Üzletünkben Átvehető!
Kérjük érdeklődj telefonon, mielőtt elindulnál!
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Típus: LG OLED55G13LA
Akció vége
nap
óra
perc
mp
319 000 Ft
450 000 Ft

LG 55'' (139 cm) 4K HDR Smart OLED TV

Így is ismerheted: LG OLED55G16LA,  LG OLED55G19LA,  LG OLED55G1RLA

 

A 'SELF-LIT' Pixelek ereje!

Az LG OLED TV-t öröm nézni. Az önállóan világító 'SELF-LIT' képpontokat tovább fejlesztettük, hogy azok a valóban lenyűgöző képminőséget és a design rengeteg új lehetőségét biztosítsák Önnek. Mindezekhez a legújabb csúcstechnológiák társulnak, hogy részese lehessen a soha nem látott csodának. Minden, amit imádni lehet a TV-ben – minden szempontból továbbfejlesztve.

* Az új funkciók csak bizonyos típusok esetén érhetők el.

Az eddigi legjobb OLED TV-nk.

Az LG OLED evo magasabbra emeli a lécet. A következő generációs OLED panel a 4. generációs Alpha 9 processzor számítási teljesítményével ötvözve újabb szintre emeli a tévézés élményét. A újratervezett OLED panel egy extra réteget és erősebb kibocsátóanyagot kapott. Ezek az újítások a hatékonyság növelése érdekében optimalizálják a fény szerkezetét és finomítják a hullámhosszait, miközben a 4. generációs Alpha 9 processzor egyedülálló módszerrel igazítja rá a képet erre az új panelre, hogy magasabb szintű látvánnyal nézhesse a tartalmakat. Az eredmény: élénkebb, élesebb kép a csúcsminőségű nézői élmény érdekében.

Miért nem hasonlítható semmihez sem az OLED?

A válasz az önállóan világító 'SELF-LIT' képpontokban keresendő. Az önállóan világító kijelzőtechnológia miatt lesz teljesen más a nézői élmény. Ellentétben a LED TV-kel, amelyek esetén a szükséges külön háttérvilágítás szab korlátot, az LG OLED TV-k rendkívül élethű képet és egyedi kialakítást biztosítanak.

* Szimulált képernyőképek.

Önállóan világító 'SELF-LIT' Pixelek.
100 millió ok, amiért imádjuk az OLED-et.

Amikor a képminőségről beszélünk, az OLED könnyűszerrel maga mögött hagyja a LED-et. Ez azért van, mert az OLED több millió önállóan világító 'SELF-LIT' képpontot tartalmaz, melyek képesek a tökéletes fekete és pontos színek megjelenitésrére. Az eredmény a semmihez sem fogható tévénézés élménye.

Végtelen kontraszt

Az OLED lepipálja a LED-et.

Leegyszerűsítve, az OLED több millió önállóan világító 'SELF-LIT' képpontot tartalmaz, amelyek egyesével ki- és be kapcsolhatók, ezzel biztosítva a tökéletes fekete és a végtelen kontrasztra megjelenítését. A fekete jobb, mint a mini-LED és a LED TV-k esetén. Egyszóval nem számít, hogy hány ezer háttérvilágítással rendelkeznek, a LED TV-k mindig OLED árnyékában maradnak csupán.

100% színhűség

Az OLED-del megelevenednek a színek. 

Az Intertek nevű világméretű teszt ügynökség megerősítette, hogy az LG OLED kijelzők 100% színhűségre képesek. Ez azt jelenti, hogy a képernyőn látható színek szorosan egyeznek az eredeti kép színeivel. Így mindent úgy láthat, ahogy azt az alkotók megálmodták.

* A színhűség meghatározza, hogy a kijelző színpontossága teljesíti-e a Delta E ≦2 követelményeit 125 színminta esetén.
** A 83 colos LG OLED panel tanúsítása 2021 első félévében várható.

100%-os színtérfogat

Bámulatosan színpompás.

Az LG TV-k kiváló színvisszaadási képességének köszönhetően az LG OLED teljes színtérfogat elérésére képes. A 100%-os színtérfogattal az LG OLED a DCI-P3 spektrum 100%-át képes megjeleníteni olyan 3D-s színtérben, amely lefedi a TV teljes fényerejét. Ez azt jelenti, hogy a színek élénkek, élethűek és teljes mértékben teltek maradnak függetlenül attól, hogy a képernyő milyen világos vagy sötét.

Az Intertek által tanúsított 100%-os színtérfogat logója. A 70%-os és a 100%-os színtérfogat összehasonlítási grafikonja.

*Az Intertek igazolta, hogy a képernyő színterjedelmének térfogata (CGV) megegyezik vagy túlszárnyalja a DCI-P3 színtér CGV-értékét.
**A 70%-os színtérfogat az LG UHD TV-kre vonatkozik.
***A képek szimuláltak a funkció jobb megértése érdekében.

LG OLED TV.
Amelyet máshol nem talál.

Ha olyan TV-re vágyik, amely semmi máshoz sem hasonlítható, akkor nem kell tovább keresnie. Az LG OLED TV egyszer, s mind egy igazi műalkotás, egy nagyképernyős mozi, egy átjáró a játékok világába és egy helyjegy a legnagyobb sportesemények első sorába. Minden, amit egy TV-től szeretne.

Egy férfi ül a kanapén egy sötét szobában, és nézi a TV-t, melyen egy férfi látható egy havas hegyen. Egy lány számítógépes játékot játszik egy nagy képernyős TV-n, melyen egy katona ereszkedik le egy helikopterről. Négy ember ül a kanapén a nappaliban, és focis játékot játszik. Egy nő nézi a falra szerelt TV-t, melyen egy műalkotás látható.

OLED Design.
A galéria, ahová újból visszavágyik.

Az LG OLED TV-k újraértelmezik, azt, hogy egy TV-nek hogyan is kell kinéznie. Hihetetlenül vékony kialakításuk olyan gyönyörű, hogy tőlük a nappalija olyanná válik, akár egy képzőművészeti múzeum belső tere.

* Telepítési környezettől függően előfordulhat, hogy a kábel látható.
** A telepítési környezet függvényében egy vékony rés lehet a TV és a fal között.

Három galériakialakítású TV, melyek állványzata műalkotásként hat bármilyen helyen

Galériakialakítás

Eggyé válik a fallal.

Az LG OLED hihetetlenül vékony profiljával a galériakialakítású TV úgy illeszkedik a falra akár egy igazi műalkotás, így javítja az otthona berendezését, és eleganciát kölcsönöz a térnek.

 Teljes film megtekintése

* Telepítési környezettől függően előfordulhat, hogy a kábel látható.
** A telepítési környezet függvényében egy vékony rés lehet a TV és a fal között.
*** Az LG OLED galériakialakítású TV-hez nem tartozik TV-állvány. Mivel ezt a típust falra szerelhetőre terveztük, a csomag egy vékony fali konzolt tartalmaz. A TV-állvány külön vásárolható meg.

Három Galéria Design TV állvánnyal, műalkotásként bárhol

Galériaállvány

Kiemelkedőre tervezve

A festői műalkotásoknak már nem csak a falon lehet a helye. A galériaállvánnyal szabadon elhelyezheti a TV-t a nyílt tér bármely pontján, ezzel galériává változatva otthonát.

*A galériaállvány külön vásárolható meg.

OLED Mozi
És a „Legjobb kép” díj nyertese...

A rendkívül éles képével az LG OLED TV minden tévézés alkalmával olyan teljesítményt nyújt, hogy azzal díjat érdemelne. Ráadásul a tökéletes feketével és a 100%-os színhűséggel a filmeket épp olyannak láthatja, amilyennek azokat elképzelték.

A Netflix logó, az Apple TV logó és az Amazon Prime Video vízszintesen elrendezve fekete háttérrel.

Szórakozás

Minden kedvence egy helyen.

Hozzáférés a Netflix, az Apple TV, az Amazon Prime Video és az HBO Max szolgáltatásokhoz. Válasszon a legújabb filmek, sorozatok,dokumentumfilmek és élő sportközvetítések közül – mindezt egy helyen.

*Netflix előfizetés és internetcsatlakozás szükséges.
*Az Apple, az Apple logó és az Apple TV az Apple Inc. az Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei.
*Apple TV+ előfizetés szükséges.
*Az Amazon, a Prime Video és az ezekhez tartozó logók az Amazon.com, Inc, illetve a kapcsolt vállalkozásainak védjegyei. Az Amazon Prime előfizetés és/vagy a Prime Video szolgáltatás díjkötelesek. A részleteket a primevideo.com/terms oldalon találja.
*©2022 WarnerMedia Direct, LLC. Minden jog fenntartva. Az HBO MaxTM védjegyet licenc alapján használtuk fel. HBO Max előfizetés szükséges.
*A támogatott szolgáltatások országonként eltérhetnek.

Egy napszemüveget viselő nőt ábrázoló jelenet két részre osztva a vizuális összehasonlításhoz. A képen az SDR szöveg látható a bal alsó, és a Dolby Vision IQ logó a jobb alsó sarokban.

Dolby Vision IQ és Dolby Atmos

A tévézés élményének újratervezése.

A Dolby Vision IQ intelligensen állítja a képernyő beállításait a tartalom műfajának és a környezeti fényviszonyoknak megfelelően, miközben a Dolby Atmos többdimenziós, térhatású hangot biztosít – ez a kombináció lélegzetelállítóan mozi hatású élményt kínál Önnek!

* Szimulált képernyőképek.

Christopher Nolan interjút ad egy moziban

FILMMAKER MODE™

Életre kel a rendezők elképzelése.

A FILMMAKER MODE™ kikapcsolja a mozgások elsimítását és az egyéb videofeldolgozási eljárásokat, megőrizve az eredeti képarányt, színeket és képkockasebességet. Pontosan visszaadja a rendezők eredeti elképzeléseit, ezért ugyanúgy élvezheti a filmet, mint ahogy azt a készítői elgondolták.

TELJES VIDEÓ MEGTEKINTÉSE

Az LG TV feldolgozási technológiáját szemléltető grafikon középen, a bal oldali bemeneti és a jobb oldali, élénk színű kimeneti kép között.

HDR 10 Pro

Legyen része a teljes körű szórakozásban.

Az LG saját dinamikusszíntartomány-technológiája, a HDR 10 Pro finomhangolja a fényerőt a színek javítására, minden apró részletet felfed, és élethűen éles képeket nyújt minden alkalommal – sőt, még a normál HDR tartalmakat is intenzívebbé teszi. Most már az összes kedvenc filmjét és műsorát élénkebb és teltebb színekkel nézheti, az elejétől a végéig.

OLED Gaming.
Megnyeri a versenyt.

Az LG OLED TV gyors válaszidejével és a legújabb játékfunkcióival átveheti a vezetést a játékban, és a 120 Hz-es kijelző gördülékenyebb játékélményt nyújt Önnek. Ez a legjobb TV a játékkonfigurációjához.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

Az NVIDIA G-SYNC logó, az AMD FreeSync logó és az XBOX SEREIS X logó vízszintesen elrendezve a fekete háttér előtt.

Partneri kapcsolat a játékipar piacvezető szereplőivel

A legyőzhetetlen kombináció.

Az LG továbbra is együtt dolgozik piacvezető vállalatokkal azért, hogy a lehető legjobb játékélményt nyújthassa. Partneri kapcsolatot ápolunk az NVIDIA és az AMD vállalatokkal, így az LG OLED TV az egyetlen TV, amely tanúsítottan kompatibilis a G-SYNC és az AMD FreeSync™ Premium technológiákkal. Az AMD FreeSync technológiát is támogatjuk. Ráadásul egyesítettük erőinket az Xbox-szal, és az Xbox Series X konzol hivatalos TV-partnereivé váltunk, hogy a következő generációs játékok minden lehetőségét kiaknázhassuk. Ha mindehhez hozzávesszük az OLED lebilincselő képminőségét és az ultragyors válaszidőket, a lehető legjobb játékélmény minden alkalommal garantált.

Ráközelítés egy játékosra, aki versenyautós játékot játszik a TV képernyőjén. A képen felül a Dolby Vision logó, a HDMI logó, a VRR logó, valamint az ALLM logó, a jobb alsó sarokban pedig az 1 ms-os válaszidő logója látható.

A legújabb játékspecifikációk

Játsszon a legmagasabb szinten.

Az LG OLED TV 1 ms-os válaszidőre képesek, miközben a VRR, az ALLM és az eARC technológiák támogatása is megvalósul a legújabb HDMI 2.1 specifikációk segítségével. Ezek a legújabb funkciók lehetővé teszik a gyorsan mozgó tartalmak nagyobb felbontású megjelenítését és a sima, szinkronizált grafikát, aminek köszönhetően sokkal élethűbb élményben lehet része, miközben a győzelmi esélyei is nőnek. Az OLED C1 és G1 modellek jelenleg az első olyan TV-k a világon, melyek 120 Hz-es 4K felbontásban is támogatják a lenyűgöző Dolby Vision® HDR minőséget a játékokhoz, így a játékélményt soha nem látott szintre emelik.

A képernyőn belső nézetből egy játékjelenet látható, amelyen egy férfi egy háború közepén egy fegyvert tart. A jelenetben egy megnyitott játékirányító pult is látható. A játékirányító pult Game Optimizer gombjára kattintva megjelenik a Game Optimizer képernyő.

Játékbeállítások vezérlőelemei

A játékbeállítások teljes körű és kényelmes megadása.

A Game Optimizer optimalizált beállításokat nyújt a játékok különféle műfajaihoz, beleértve az FPS, az RPG és az RTS műfajokat. Mindenhez egyetlen helyen férhet hozzá, ami jobb ellenőrzést biztosít a kép- és a hangbeállítások fölött. A VRR, az NVIDIA G-SYNC és az AMD FreeSync™ technológiákat is be-, illetve kikapcsolhatja. Az új játékirányító pult egy egyszerűsített menü, amellyel gyorsan, játék közben ellenőrizhetők és állíthatók bizonyos játékok beállításai. Amíg az irányítópult nyitva van, visszatérhet a Optimizer felületére, ahol még több beállításhoz férhet hozzá, illetve megváltoztathatja a játékstílusú kép a képben kijelző színeit.

*A szoftverfrissítések elérhetősége típustól és régiótól függően eltérhet.
**A szolgáltatás csak az év második felében lesz elérhető.
***Az NVIDIA G-SYNC és az AMD FreeSync™ Premium technológiát csak a Z1, a G1, a C1 és a B1 típusok támogatják.

OLED Sport
TV a saját bajnokságban.

AZ LG OLED TV-n minden sporteseményt a maga teljes dicsőségben mutat meg. A gyors sporttevékenység a folyamatos mozgással gondoskodik arról, hogy elálljon a lélegzete – az első sorból nézheti a legjobb sportközvetítéseket.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

Egy futballmérkőzést ábrázoló jelent két részre osztva a vizuális összehasonlításhoz. A képen az LCD/LED szöveg látható a bal alsó, és az LG OLED logó a jobb alsó sarokban.

OLED Motion

Még sosem látott ehhez hasonló mozgást.

A továbbfejlesztett mozgáskezelő technológia csökkenti a mozgási elmosódást, így a folyamatosabb cselekmény és az élesebb kép gondoskodik a nézői élményről. Minden mérkőzés esetén tanúja lehet a gyors és finom részleteknek, még a gyors sportok esetén is.
 

* Szimulált képernyőképek.

Egy férfi és egy nő koccint a TV képernyőjén, miközben megjelenik a sportfigyelmeztetés értesítése

Sportriasztás

Ne mulassza el kedvenc csapata mérkőzéseit!

A Sportriasztás értesítéseket küld a meccsek előtt, közben és után. Nem kell többé aggódnia amiatt, hogy lemarad kedvenc csapatainak nagy meccseiről, még akkor sem, ha éppen más tartalmakat néz.

*A felhasználási lehetőségek országonként eltérhetnek

Család ül a kanapén, és futballmérkőzést néz a TV-ben

Bluetooth Surround Ready

A rendezett otthon előnye.

Könnyedén csatlakoztathatja a Bluetooth-hangszórókat a TV-hez a valóban vezeték nélküli hangélményért. Minden hang gazdagabbnak és élethűbbnek hat, így képes arra, hogy egésszen a nappalijába hozza a nagy meccs hangulatát.

*A hangszórók külön vásárolhatók meg.

α9 4. generációs AI processzor 4K

Egy igazi intelligens központ.

Minden LG OLED TV magját az α9 4. generációs AI processzor 4K képezi. Ez az eget rengető chip mélytanulási algoritmusokat használ a tartalmak elemzéséhez és optimalizálásához. A kép és hang minden finombeállítása automatikusan megtörténik, így minden, amit néz, lenyűgöző élményt nyújt.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

* Szimulált képernyőképek.

Ez egy videó az AI Picture Pro technológiáról. A videó lejátszásához kattintson a „Teljes videó megtekintése” gombra.

AI Picture Pro

Egy igazi profi.

A több mint egymillió vizuális adatpontból felépülő, hatalmas adatbázis segítségével a mélytanulási algoritmus felismeri a tartalmat, eltávolítja a zajt, illetve optimalizálja a képminőséget. Ráadásul az új jelenetfelismerő funkció elemzi a megjelenő jelenet típusát, és ennek megfelelően javítja a képet.

TELJES VIDEÓ MEGTEKINTÉSE

*Az AI Picture Pro az internetes közvetítési szolgáltatások jogvédett tartalmainál nem működik.

Ez egy videó az AI Sound Pro technológiáról. A videó lejátszásához kattintson a „Teljes videó megtekintése” gombra.

AI Sound Pro

Hang profi szintre emelve.

Több mint 17 millió hangadatpontból tanulva a processzor beazonosítja a hangokat, az effekteket és a frekvenciákat, így műfaj alapján optimalizálni tudja a hangot a még inkább magával ragadó élmény érdekében. Az új Auto Volume Leveling (automatikus hangerő-kiegyenlítés) funkció pedig egyenletes hangerőt biztosít a különböző típusú tartalmak között.

TELJES VIDEÓ MEGTEKINTÉSE

LG OLED.
Nekünk számít a nagyobb kép.

Az LG OLED TV-k biztonságosabbak a LED TV-knél Ön és a környezet számára egyaránt. Mivel a mi TV-ink, önállóan világító képpontokat használnak, ezért jobban pihentetik a szemet, amikor hosszabb ideig nézi őket. Az LG OLED panelok szintén elismerten környezetbarátok, mivel kisebb a veszélyes kibocsátások kockázata.

Szemkímélő kijelző

A TV, amely biztonságos a szemnek

Amennyiben aggódik az Ön és a családja szemének egészségéért az LG OLED TV az, amellyel hosszabb ideig, szemkímélő módon, biztonságosabban tévzhet. A TÜV Rheinland (TÜV) és az Underwriter Laboratories (UL) nemzetközi ügynökségek tanusítják, hogy a képernyő alacsony kékfény-kibocsátással bír, valamint vibrálás és fényvisszaverődés-mentes. Az LG OLED TV-kben található az első olyan TV-panel, amely elnyerte a TÜV-Eyesafe® által kifejlesztett Eyesafe® tanúsítványt.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

Ez a kártya írja le a "Eye Comfort Display" kijelzőt”. Ez egy jelenet, melyben egy fiú hason fekve nézi a TV-t. Négy logó látható a "Eye Comfort Display" tanúsítására.

*Az LG OLED R kivételével az összes LG OLED TV elnyerte a TÜV-Eyesafe® "Alacsony kékfény-tartalom" kijelző tanúsítványát.
**Az LG OLED TV panelok az UL által elismert, "Vibrálásmentes kijelző" tanusítvánnyal rendelkeznek.

A gondoskodás a természetünkből fakad.

Az LG OLED TV-k hivatalosan kímélik a bolygót. A LED TV-khez képest biztonságosabbak, mert nincs bennük háttérvilágítás, kevesebb műanyag és veszélyes anyag felhasználásával készültek, valamint kisebb eséllyel bocsátanak ki légszennyező anyagot a helyiségben.

A kijelző rétegrendjének összehasonlítása a háttérvilágításos LED TV-k és az OLED TV-k esetén (videó megtekintése)

*Az LG OLED TV paneljai megkapták az SGS Eco-Product tanúsítványát.
**Jelenleg csak a C1 és G1 típusok rendelkeznek tanúsítvánnyal.
***A Z1, a B1 és a C1 típusok tanúsítása később fog megtörténni.

ThinQ AI

Egy igazi asszisztens.

Az LG ThinQ azért van itt, hogy a legmagasabb szintre emelje a tévézés élményét. Válassza ki a kedvenc hangalapú asszisztensét, és vezérelje a TV-t a hangjával; ráadásul egy teljesen új főoldal gondoskodik a kényelemről és az irányításról.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

A TV képernyőjén az új kialakítású főképernyő jelenik meg a tartalmak és a csatornák személyre szabott javaslataival

Új otthon

Köszöntjük az új otthonában

Vége azoknak az időknek, amikor vég nélkül kellett az új tartalmakat és a régi kedvenceket keresni. Átdolgoztuk a kezdőképernyőt, hogy egyetlen helyen találjon meg minden megnézésre érdemes tartalmat. Élvezze az eddig látottakon alapuló, személyre szabott tartalomajánlásokat, a sokféle tartalom gyors elérését, a csatlakoztatott eszközök egyszerűbb vezérlését.

*A szolgáltatás elérhetősége országtól vagy térségtől függően változhat.
**Az OTT-szolgáltatások használatához külön előfizetés szükséges.

A Magic Remote távirányító fő funkciói láthatók egy piktogramon.

Új Magic Remote távirányító

Méginkább olyan, mintha varázspálca lenne.

Az újratervezett, ergonomikus kialakítású Magic Remote távirányítót könnyű kézben tartani, és a mutatós-görgetős rendszerével gyorsabban lehet keresni. A beépített mesterséges intelligenciával könnyen hozzáférhet a szolgáltatásokhoz, miközben a nagyobb tartalomszolgáltókat egyetlen gombnyomással elérheti. Mindezen felül még a Magic Tap funkció is rendelkezésre áll; ezzel az új trükkel összekötheti a telefonját a TV-vel.

*Az NFC-támogatás típusonként eltérhet.

Ez a kártya a hangparancsokat írja le. Elhelyezett LG ThinQ AI logó.

Hangvezérlés

A kényelem központja.

A természetes hang felismerésével az LG ThinQ lehetővé teszi, hogy irányítsa és vezérelje az otthonában fellelhető, „dolgok internete” rendszerbe illeszkedő eszközeit.* LG OLED TV-jét hangutasításokkal vezérelve gyorsabban elérheti a szórakoztató tartalmakat.

*A támogatott menük és alkalmazások országonként eltérhetnek.
**A megjelenő menük eltérhetnek a kiadás időpontjának függvényében.
***A hangparancsok elérhetősége termékektől és országoktól függően eltérhet.

Kijelző
Kijelző felbontása 3840 x 2160
Képfrissítés Végtelen Kontraszt | Azonnali Válaszidő 120Hz | 1ms válaszidő
Technológia OLED
Képjavító Technológiák HDR 10 Pro
3D Technológia Nem
TV - Adatok
Képernyőméret (inch) 55" / 140 cm
Hang
Hang teljesítmény 60 W, 4.2 ch hangsugárzók
Hang Effektus Rendszer AI Sound Pro, Dolby Atmos, Clear Voice Pro, AI Akusztikus Hangolás
Smart TV
Smart TV Tulajdonságok webOS Smart TV, Magic Remote, Hangalapú kezelés, Magic Link, Gyors hozzáférés, Böngésző, Zenelejátszó, tartalom kereső és ajánló
Megosztás Wi-Di (Wireless Display), Airplay (Apple to TV), Miracast (Android), Simplink (HDMI CEC), DLNA,
Processzor α9 Gen4 AI Processor 4K
Csatlakozók
Csatlakozások 4 / HDMI 2.1, ARC, USB, LANG, CI Slot, RF In, WiFi, Bluetooth, Digitális Audió kimenet (optikai), Fejhallgató kiement
Méretek
Méretek és Súly Szélesség állvány nélkül: 1225 mm Magasság állvány nélkül: 706 mm Mélység állvány nélkül: 23.1 mm Súly állvány nélkül: 21.8 kg

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!