Menüpontok
Kosár

2024. július 25-26. (csütörtök-péntek) között szabadság miatt zárva! Nyitás 2024.07.29.Hétfő !

LG 43UP75003LF 4K HDR Smart UHD TV

LG 43UP75003LF 4K HDR Smart UHD TV
LG 43UP75003LF 4K HDR Smart UHD TV
LG 43UP75003LF 4K HDR Smart UHD TV
LG 43UP75003LF 4K HDR Smart UHD TV
LG 43UP75003LF 4K HDR Smart UHD TV
LG 43UP75003LF 4K HDR Smart UHD TV
LG 43UP75003LF 4K HDR Smart UHD TV
Elfogyott
LG 43UP75003LF 4K HDR Smart UHD TV
LG 43UP75003LF 4K HDR Smart UHD TV
LG 43UP75003LF 4K HDR Smart UHD TV
LG 43UP75003LF 4K HDR Smart UHD TV
LG 43UP75003LF 4K HDR Smart UHD TV
LG 43UP75003LF 4K HDR Smart UHD TV
LG 43UP75003LF 4K HDR Smart UHD TV
LG 43UP75003LF 4K HDR Smart UHD TV
Országos házhozszállítás
Már 2-3 munkanapon belül már 2.000 Ft-tól! 65"-os TV-k és OLED TV-k szállítási díja: 7.000 Ft. 65" feletti TV-ket 12.000 Ft-ért szállítunk.
  • Elérhetőség: Elfogyott
  • Típus: 43UP75003LF
109 000 Ft

108 cm / Valódi 4K UHD / α5 AI Processor 4K / Magic Remote távirányító nem tartozék / webOS Smart TV / Így is ismerheted: 43UP75006LF

Valódi 4K UHD.
Hihetetlenül magával ragadja.

Az LG UHD TV-k minden alkalommal túlszárnyalják elvárásait. A Full HD felbontásnál négyszer nagyobb pixelszámmal tapasztalhatja meg a valósághű képminőséget és az élénk színeket.

Egy hegyi tájat mutató TV-képernyő, ahol a tó kinagyítva látható (videó lejátszása)

Garantált moziélmény.

Vigye haza a mozit. A FILMMAKER MODE™ és a HDR technológiák még lenyűgözőbb élményt nyújtanak. A kedvenc streaming szolgáltatóinál pedig elérheti az Önnek legjobban tetsző tartalmakat, közvetlenül TV készülékéről.

A TV-képernyőn egy saját készítésű űrruhába bújt fiú látható, amint egy űrhajóval játszik miniatűr bolygókkal díszített szobájában (videó lejátszása) Az Apple TV logó és a Netflix logó vízszintesen elrendezve fekete háttérrel.

Szórakozás

Minden kedvence egy helyen.

Hozzáférhet az Apple TV, Netflix, az HBO Go és egyéb tartalom szolgáltatáshoz. Válasszon a legújabb filmek, sorozatok és dokumentumfilmek közül – mindezt egy helyen. *Netflix előfizetés szükséges. A 4K Ultra HD elérhetősége a Netflix-előfizetési konstrukciótól, az internetszolgáltatástól, az eszköz képességeitől, valamint a tartalom elérhetőségétől függ. www.netflix.com/TermsOfUse Christopher Nolan interjút ad egy moziban

FILMMAKER MODE™

Életre kel a rendezők elképzelése.

A FILMMAKER MODE™ kikapcsolja a mozgások elsimítását és az egyéb videofeldolgozási eljárásokat, megőrizve az eredeti képarányt, színeket és képkockasebességet. Pontosan visszaadja a rendezők eredeti elképzeléseit, ezért ugyanúgy élvezheti a filmet, mint ahogy azt a készítői elgondolták.

Teljes videó megtekintése A jelenetben egy nő egy kis lámpákkal borított kiállítási tárgyat érint; a kép két részre van osztva a vizuális összehasonlítás érdekében. A kép bal felső részén a Hagyományos felirat, a jobb felső részén az Active HDR felirat, a jobb alsó részén pedig az LG UHD TV felirat látható.

Active HDR

A legfinomabb részletekig.

Az LG UHD TV az Active HDR segítségével élénk színeket és pontos részleteket jelenít meg. Kedvenc filmjeit a többféle HDR formátumnak – többek között a HDR10-nek és HLG-nek – köszönhetően az eredetivel megegyező minőségben élvezheti.

Játsszon úgy, mint egy nagymenő!

Az események közepén érezheti magát. A Game Optimizer (játékoptimalizáló) technológia, a finomhangolt HDR grafika és az alacsony bemeneti késleltetés gyorsabbá és valósághűbbé teszi a játékélményt.

A TV-képernyőn egy FPS játék látható, ahol a játékos egy puskával lő az ellenfélre. (videó lejátszása) A TV képernyőjén egy űrhajó lő a városban, és a bal oldalon az LG NanoCell játékoptimalizáló GUI állítja a játék beállításait.

Játékoptimalizáló (Game Optimizer)

Gyors és egyszerű játékbeállítási mód.

A különböző játéktípusokhoz optimalizált üzemmódokkal az összes beállítást egyetlen helyről kezelheted: FPS, RPG és RTS. A fekete-fehér stabilizációval történő kontrasztvezérlés jobb láthatóságot tesz lehetővé. Egy páncélos lovag karddal és egy tüzet fújó sárkány áll egymással szemben. A kép bal felső részén a Hagyományos felirat, a jobb felső részén az LG UHD TV felirat, a jobb alsó részén pedig a HGiG logó látható. HGiG

Merüljön bele a játékba!

A HGiG érzékeli a TV teljesítményét és képminőségét, majd a HDR grafikát úgy állítja be, hogy a lehető legjobb HDR játékélményben legyen része.

Közelkép egy játékosról, aki motorversenyes játékot játszik a TV képernyőjén. Alacsony bemeneti késés

Teljes irányítás, késleltetés nélkül.

AZ LG UHD TV-kkel a felhasználók teljes mértékben és késések nélkül kézben tarthatják a játékot.

Lélegzetelállító sportélmény

Az LG UHD TV lélegzetelállító meccs-élményt biztosít. A Bluetooth térhatású hang a stadion teljes hangulatát elhozza az otthonába, miközben a Sportriasztások mindig napra készen tartják Önt kedvenc csapata friss híreinek tekintetben.

A TV-képernyőn a futballjátékos látható, aki egy futballjátékban gólt lő. (videó lejátszása) Egy férfi és egy nő koccint a TV képernyőjén, miközben megjelenik a sportfigyelmeztetés értesítése

Sportriasztás

Ne mulassza el kedvenc csapata mérkőzéseit!

A Sportriasztás értesítéseket küld a meccsek előtt, közben és után. Nem kell többé aggódnia amiatt, hogy lemarad kedvenc csapatainak nagy meccseiről, még akkor sem, ha éppen más tartalmakat néz.

*A felhasználási lehetőségek országonként eltérhetnek A család a kanapén ül, és egy futballmérkőzést néz.

Bluetooth térhatású hangzásra kész

A rendezett otthon előnye.

Könnyedén csatlakoztathatja a Bluetooth-hangszórókat a TV-hez a valóban vezeték nélküli hangélményért. Minden hang gazdagabbnak és élethűbbnek hat, így képes arra, hogy egésszen a nappalijába hozza a nagy meccs hangulatát.

*A hangszórók külön vásárolhatók meg.

Tegye még stílusosabbá otthona belső kialakítását!

Váljon az UHD is otthona berendezésévé: A vékony panel és keskeny káva adta esztétikus formatervezéssel ez a TV emeli a szoba belső kialakításának esztétikáját.

Luxus hálószoba TV-vel, amelyen egy vörös színű erdő légi felvétele látható. Egy TV-n a London Bridge képe látható egy antik dolgozószobában. A London Bridge képét megjelenítő TV közelített képe, mely egy asztalon áll egy antik dolgozószobában. A tengerparti naplementét megjelenítő UHD TV képei különböző életstílusok szerint összevágva. (videó megtekintése)

Teljes film megtekintése α5 AI Processor 4K

Javítson fel mindent, amit lát és hall.

A processzor eltávolítja a videozajt, így élénkebb színeket és jobb kontrasztot hoz létre. Az alacsony felbontású képeket felskálázza, így közel 4K minőségű képek jönnek létre. Azt is tudja, hogy mikor, hol és hogyan lehet javítani a hangminőségen, valamint képes virtuális térhatású hangot létrehozni a még inkább magával ragadó, moziszerű élmény érdekében.

Egy vonat gőzt ereszt ki a hegyvidéken vezető vasúti pályán, a bal alsó sarokban pedig a „Quad Core Processor 4K” (Négymagos 4K processzor) látható. *Szimulált képernyőképek. A Big Ben képe a jobb oldalon a „Felskálázás után” szöveggel jelölt kép élénkebb és tisztább, mint ugyanannak a képnek a bal oldalon, a „Felskálázás előtt” szöveggel jelölt változata.

4K felskálázás

Nézzen mindent 4K-ban.

Az LG UHD TV a lehető legélethűbb 4K képpé alakítja a 2K tartalmakat, mely tisztább részleteket és körvonalakat eredményez. Élvezze a sokkal tisztább szöveget és képet, kevesebb zajjal és jobb kontraszttal. Űrhajóst megjelenítő TV egy világos szobában. A jobb oldalon egy TV látható egy sötét szobában, melyen élénkebben jelenik meg az űrhajós.

AI fényerő-szabályozás

Élénk ötletek a jobb TV érdekében.

A fényérzékelő méri a környezeti fény mennyiségét, majd a processzor finomhangolja a színárnyalat-leképezést a képernyő optimális fényerejéhez. Az okos fényerőtompítás-vezérlési és a képpont-kompenzálási algoritmus javítja a kontrasztot, ezáltal a sötét képek jobb minőségben jelennek meg. Finomítja a HDR-tartalmakat a fényerő-beállítással, amely a sötétebb jeleneteket elbűvölően kontrasztossá, részletgazdaggá és színmélységűvé alakítja. A dob szimulált hanghatásai, amint egy férfi dobol.

AI hang

Hangzás, amelyet minden műfaj megérdemel.

Több mint 17 millió hangadatpontból tanulva a processzor beazonosítja a hangokat, az effekteket és a frekvenciákat, így műfaj alapján optimalizálni tudja a hangzást a még inkább magával ragadó élmény érdekében.

ThinQ AI

Egy igazi asszisztens.

Az LG ThinQ azért van itt, hogy a legmagasabb szintre emelje a tévézés élményét. Válassza ki a kedvenc hangalapú asszisztensét, és vezérelje a TV-t a hangjával; ráadásul egy teljesen új főoldal gondoskodik a kényelemről és az irányításról.

A TV képernyőjén az LG ThinQ AI által javasolt különböző tartalmak jelennek meg. (videó lejátszása) A Magic Remote távirányító fő funkciói láthatók egy piktogramon.

Új Magic Remote távirányító

Még inkább olyan, mintha varázspálca lenne.

Az újratervezett, ergonomikus kialakítású Magic Remote, mozgásérzékelős távirányítót könnyű kézben tartani, és a mutatós-görgetős rendszerével gyorsabban lehet keresni. A beépített mesterséges intelligenciával könnyen hozzáférhet a szolgáltatásokhoz, miközben a nagyobb tartalomszolgáltatókat egyetlen gombnyomással elérheti. Mindezen felül még a 'Magic Tap' funkció is rendelkezésre áll; ezzel az új trükkel összekötheti a telefonját a TV-vel. *A Magic Remote távirányító elérhetősége országonként eltérhet Az LG ThinQ AI logó függőlegesen helyezkedik el a fehér háttér előtt.

Hangvezérlés

A kényelem központja.

Egyszerű hangparancsok felismerésével az LG ThinQ lehetővé teszi, hogy irányítsa és vezérelje az otthonában fellelhető, IoT rendszerbe illeszkedő eszközeit.*

*A támogatott menük és alkalmazások országonként eltérhetnek.
**A megjelenő menük eltérhetnek a kiadás időpontjának függvényében.
***A hangparancsok elérhetősége termékektől és országoktól függően eltérhet.

*Ez a termék nem tartalmaz antennát, illetve antenna vagy külső eszközök csatlakoztatására szolgáló kábelt.

Termék gyártói oldala >>

Kijelző
Kijelző felbontása 3840 x 2160
Képfrissítés 60Hz
Technológia UHD Smart TV
TV - Adatok
Képernyőméret (inch) 43" / 108 cm
Hang
Hang teljesítmény Audio Teljesítmény 20W / 2.0 csatornás
Hang Effektus Rendszer AI Akusztikus Hangolás/ Hangsugárzók 2.0ch / Clear Voice
Smart TV
Smart TV Tulajdonságok Operációs rendszer- webOS Smart TV/ Hangalapú keresés (Magic remote távirányítóval) / Gyors Hozzáférés / Zenelejátszó / Magic Link (Magic remote távirányítóval) / Böngésző / Tartalom kereső és ajánló / Time Shift (időeltolásos lejátszás)/ Felvétel funkció / Netflix kompatibilitás/ Google Assistant kompatibilitás/ Mobilalkalmazás (LG TV Thinq) / Elektronikus műsorújság / Ultra HD TV vétel / Amazon kompatibilitás / Amazon Alexa kompatibilitás / Elektronikus kézikönyv / Felirat / TELETEXT/
Megosztás Wi-Di (Wireless Display) – PC csatlakoztathatóság kábel nélkül / Miracast - Android okostelefon képernyő tükrözés/ DLNA / Airplay (Apple to TV) / Simplink (HDMI CEC)
Csatlakozók
Csatlakozások HDMI 2 db/ LAN 1/ RF In / Bluetooth / ARC (Audio Return Channel) / USB 1 db/ CI Slot / WiFi / Digitális Audió kimenet (optikai)
Digitális Tuner RF Tuner, DVB-T2, DVB-S2, CI+, DVB-C
Méretek
Méretek és Súly Méretek és fogyasztás Szélesség (talppal) 97.4 cm Magasság (talppal) 63.6 cm Mélység (talppal) 24.9 cm Tömeg (talppal) 8 kg Éves energiafogyasztás 67 kWh/év VESA szabvány:200 x 200 mm
Tartozékok
Tartozékok Tápkábel, Magic Remote (Mozgásérzékelős távirányító) Nem tartozék

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!