Menüpontok
Kosár

Üzletünk 2022. június 29-től július 3-ig szabadság miatt zárva tart! Nyitás: Július 4, hétfő. Ügyfélszolgálatunk és webshopunk ez idő alatt is zavartalanul működik!

LG 31MU97Z 4K Plus IPS LED Monitor

LG 31MU97Z 4K Plus IPS LED Monitor
LG 31MU97Z 4K Plus IPS LED Monitor
LG 31MU97Z 4K Plus IPS LED Monitor
LG 31MU97Z 4K Plus IPS LED Monitor
Elfogyott
LG 31MU97Z 4K Plus IPS LED Monitor
LG 31MU97Z 4K Plus IPS LED Monitor
LG 31MU97Z 4K Plus IPS LED Monitor
LG 31MU97Z 4K Plus IPS LED Monitor
LG 31MU97Z 4K Plus IPS LED Monitor
Üzletünkben Átvehető!
Kérjük érdeklődj telefonon, mielőtt elindulnál!
  • Elérhetőség: Elfogyott
  • Típus: LG 31MU97Z
189 000 Ft

78 cm / IPS 1 milliárd Szín / Digital Cinema 4K+ / Adobe RGB 99.5% Színtér / Thunderbolt

 

Termék Gyártói Oldala

 

  • TIPA Technológia Díjnyertes : Legjobb Fotó Monitor

 

tipa díjnyertes

A legjobb fotó monitor" TIPA-díjának győztese
Az LG monitora megőrizte különleges presztízsét a TIPA újabb elismerésének elnyerésével! A 31MU97Z megkapta az iparág egyik legrangosabb kitüntetését, a "Legjobb fotó monitor" díját a Technical Image Press Association (TIPA) független szervezettől.A kijelző IPS panellel rendelkezik, amely kitűnő, 4096x2160 pixeles felbontást nyújt és 99,5% feletti Adobe RGB színtérlefedettséget. Precíz színmegjelenítése fokozza a nézői élményt, és tökéletes választássá teszi a monitort filmkészítők, fotósok és grafikusok számára egyaránt.

Digital cinema 4k

Az LG 31MU97Z monitor 4096X2160-as Digital Cinema 4K felbontást nyújt egy 31”-es kijelzőn, ami tűéles képeket jelent, köszönhetően a döbbenetes mennyiségű megjelenített pixelnek. A Digital Cinema 4K (4096x2160) kijelző felbontása négyszer nagyobb, mint egy átlagos 1920x1080-as FHD képernyőé, és több, mint félmillió pixellel haladja meg egy 3840x2160-as UHD kijelző teljesítményét. Így Ön a legfinomabb részleteket is tisztán láthatja, ami megkönnyíti az aprólékos feladatok elvégzését, és jobb minőségű végeredményt tesz lehetővé.

ips 99.5% feletti adobe rgb színtér lefedettség

Azáltal, hogy 99,5% felett támogatja a Adobe RGB színtér használatát IPS kijelzőjén, a 31MU97Z monitor sRGB és CMYK színtartományt is lefedni képes kiterjesztett színtere és színhőmérséklete minimálisra csökkenti a színbeli eltéréseket és a színvesztést. Ezáltal Ön könnyedén retusálhatja vagy szerkesztheti fényképeit, a végeredmény ragyogó, eleven színei pedig messze meghaladják a VA vagy más LCD paneles monitorok lehetőségeit.

1 milliárd szín

A 10 bites színmélység több, mint 1 milliárd színt támogat, amivel 64-szeresen haladja meg egy 8 bites kijelző színgazdagságát, természetes módon megjelenítve a színeket, sávosodás nélkül. Mostantól minden egyes apró részlet ott lesz a szeme előtt, köszönhetően a nagyobb színgazdagságnak és színtartománynak, amely pontosabb, részletgazdagabb és természetesebb képet nyújt. A színek közötti finomabb átmenetek egyben több köztes árnyalatot is jelentenek, így Ön még aprólékosabban dolgozhat a képen.

teljeskörű színkezelés

A részletes színkalibrációs tesztek biztosítják, hogy a !THISMODEL! a szoftverkalibráció és a gyári beállítás révén megfeleljen a színszabványnak, minimalizálva a színterek és a színmegjelenítés közti különbséget az eredeti felvétel, a monitoron bemutatott, illetve a végül kinyomtatott kép között.

dci-p3 kamera szín standard

Az MU97Z DCI színszabványa lehetővé teszi a helyszíni felvételek valósághű színekkel való megjelenítését és szerkesztését, tökéletesen visszaadva digitális felvételeinek színvilágát, épp ahogy azt a kamerába nézve elképzelte. Kiváló feltételeket biztosít az utómunka feladatainak elvégzéséhez, például a fény-árnyék, a telítettség vagy a fényerősség terén, akár egészen apró részletekről van szó, akár a munka egészéről.

párhuzamosan használható színtér

Hasonlítsa össze, hogy miként mutat munkájának eredménye két színtérben egyszerre, a képernyő egyik felén az egyik, másikon pedig a másik beállítást használva. Nem kell többé a színtorzulás vagy az eredeti felbontás megtartása miatt aggódnia munkájának exportálásakor. Az Adobe RGB és az sRGB kép egymás melletti bemutatásával az LG 31mu97z támpontot ad Önnek, hogy miként néz majd ki munkája nyomtatásban az Adobe RGB színtér-, weboldalakon pedig az sRGB színtér használatával.

többféle színmód

Az LG díjnyertes monitorja több különböző színmód használatát teszi lehetővé, kezdve az alapvető sRGB és Reader (Olvasó Mód) színmodellektől egészen a fejlett Adobe RGB és DCI-P3 Sim színmódig, ezáltal kielégítve a professzionális felhasználók gyakran igen eltérő igényeit. Ráadásul a monitoron található apró joystick segítségével egyszerűen választhat a különböző gyárilag beállított színmódok, illetve a saját színkalibrációi között, attól függően, hogy melyik biztosítja a legjobb végeredményt az éppen végzett feladat esetében.

ergonómikus dizájn

A 31MU97 monitor "pivot" funkciója lehetővé teszi, hogy a méret csökkentése vagy folyamatos görgetés nélkül dolgozhasson a nagy magasságú, álló képállású képeken. A kijelző akár 90 fokban is elforgatható a feladathoz illő munkaterület igényeinek megfelelően, tökéletes feltételeket teremtve a munkavégzéshez. A "pivot" funkció igény szerinti aktiválásával Ön gyorsabbá és effektívebbé teheti munkáját, zavaró kényelmetlenségek nélkül.

mac kompatibils

Számtalan különböző eszközhöz csatlakoztatható, köszönhetően a 2 HDMI, a MiniDP, a Display Port és a USB 3.0 csatlakozóknak. Ezen felül a két Thunderbolt2 csatlakozó segítségével közvetlenül kapcsolódhat Mac gépekhez vagy Pegasus2 tárhoz, gyorsabb adatforgalom mellett, mint amelyre az USB 3.0 képes.Emellett a gyárilag konfigurált USB Up valamint a 3 darab USB 3.0 csatlakozó által közvetlenül csatlakoztathat a monitorhoz táblagépet vagy külső háttértárat is.

maxxx audio hangszórók

A két beépített 5 wattos hangszóró és a MAXXAUDIO® funkció még a csúcsminőségű külső hangfalakat is feleslegessé teszi . A MAXXAUDIO® hangfeldolgozási rendszert támogató LG 31MU97Z monitor kitűnő hangminőséget nyújt, a magas- és mély hangokat egyaránt telten, élesen és tisztán szólaltatja meg a 4K anyagok megtekintése vagy szerkesztése közben.

Kijelző
Képátló 78 cm
Felbontás 4096x2160 (4K+)
Képfrissítés 60 Hz
Technológia IPS LED 10 bit
Képjavító Technológiák Black Equilizer (Fekete Szín Stabilizátor) / Super+ Felbontás / Flicker Safe (Villódzás mentes) / AMD FreeSync és Adaptív Sync (Elmosódás Mentes) / Dupla Vezérlés Szoftveresen / Gyárilag Színkalibrált / Válaszidő 5ms / Fényerő 300 cd/m2
3D Technológia Nem
Hang
Hang teljesítmény Nem
Smart TV
Megosztás PiP és PbP (Több részre osztható képernyő) / Plug and Play
Csatlakozók
Csatlakozások HDMI 4K: 2db / USB 3.0 : 3db / Display Port 1.2a / Mini Display Port 1.2a / Thunderbolt : 2db / PC Audio bemenet (Jack) / Fejhallgató kimenet
Méretek
Méretek és Súly Szél. x Mag. x Mély. [mm] : (Talp nélkül) 736,7x52,4x407,5 (7.7 Kg) / (Talpon) : 736,7x241,4x483,5 (9.6 Kg) / Falra Szerelhetőség (VESA) : 100x100 mm
Tartozékok
Tartozékok Talp / Csavarok / Tápkábel 220V

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!