Menüpontok
Kosár

2024. július 25-26. (csütörtök-péntek) között szabadság miatt zárva! Nyitás 2024.07.29.Hétfő !

LG OLED55C22LB evo C2 55" 4K Smart Tv

LG OLED55C22LB evo C2 55" 4K Smart Tv
LG OLED55C22LB evo C2 55" 4K Smart Tv
LG OLED55C22LB evo C2 55" 4K Smart Tv
LG OLED55C22LB evo C2 55" 4K Smart Tv
LG OLED55C22LB evo C2 55" 4K Smart Tv
LG OLED55C22LB evo C2 55" 4K Smart Tv
LG OLED55C22LB evo C2 55" 4K Smart Tv
-24 %
LG OLED55C22LB evo C2 55" 4K Smart Tv
LG OLED55C22LB evo C2 55" 4K Smart Tv
LG OLED55C22LB evo C2 55" 4K Smart Tv
LG OLED55C22LB evo C2 55" 4K Smart Tv
LG OLED55C22LB evo C2 55" 4K Smart Tv
LG OLED55C22LB evo C2 55" 4K Smart Tv
LG OLED55C22LB evo C2 55" 4K Smart Tv
LG OLED55C22LB evo C2 55" 4K Smart Tv
Országos házhozszállítás
Már 2-3 munkanapon belül már 2.000 Ft-tól! 65"-os TV-k és OLED TV-k szállítási díja: 7.000 Ft. 65" feletti TV-ket 12.000 Ft-ért szállítunk.
Üzletünkben Átvehető!
Kérjük érdeklődj telefonon, mielőtt elindulnál!
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Típus: LG OLED55C22LB
Akció vége
nap
óra
perc
mp
319 000 Ft
419 000 Ft

Fedezze fel az LG 55" OLED EVO C2 4K HDR 120Hz 1ms SMART GAMING TV lenyűgöző világát! Az LG csúcskategóriás televíziója a 4K 'Self-Lit' OLED evo technológiával, mely önállóan világító pixeljeivel páratlan képminőséget kínál. A Brightness Booster fokozza a fényerőt, míg a Dynamic Tone Mapping Pro tökéletes részletezettséget biztosít.

Élje át a filmes élményt HDR Dolby Visionés Dolby Vision IQ segítségével, miközben a Dolby Atmos mozi szintű hangzást nyújt. Az 5. generációs α9 AI processzor a 2 csatornás hangot virtuális 7.1.2 csatornás hanggá alakítja. Szemkímélő kijelzője hosszú órákon át tartó kényelemről gondoskodik.

A gamerek számára kiemelkedő választás: HDMI 2.1 bemenetek, 120Hz képfrissítési ráta, 1ms válaszidő, NVIDIA G-Sync és AMD FreeSync Premium kompatibilitás, valamint VRR-támogatás gondoskodik a zökkenőmentes játékélményről. Támogatja a PlayStation és Xbox konzolokat, valamint a GeForce NOWstreaming szolgáltatást, ezzel valóban határtalan játékélménnyé téve az időtöltést.

Az LG ThinQ AI és webOS rendszerei intuitív vezérlést és személyre szabott ajánlásokat kínálnak, míg az OTT-szolgáltatásokszéles választéka biztosítja, hogy mindig megtalálja, amit keres. A minimalista design és a vékony kávák biztosítják, hogy semmi se vonja el a figyelmét a lélegzetelállító, teljes képernyős élményről.

Válassza az LG 55" OLED EVO C2 TV-t a felülmúlhatatlan kép- és hangminőségért, valamint a precíz játékélményért!

ÍGY IS ISMERHETED : LG OLED55C25LB ,LG OLED55C24LB,LG OLED55C29LB, LG OLED55C26LB,LG OLED55C22LB, LG OLED55C27LB

Az alábbi termékáttekintésben használt képek szemléltetési célokat szolgálnak. A pontos termékfotók az oldal tetején található képgalériában tekinthetők meg.

Az LG OLED-en színes virágok absztrakt kijelzője látható

Ablak egy fényes, új világra.

Brightness Booster (Fényerő-rásegítés)

Az OLED, amely fényesen ragyog.

Az LG OLED önállóan világító 'SELF-LIT' pixeleinek ragyogó szépsége most még jobban megmutatkozik. A Brightness Booster (Fényerő-rásegítés) a következő szintre emeli az 5. generációs α9 AI processzor által finomhangolt képet, és akár 20%-kal2 nagyobb fényerőt biztosít. Így most ezzel a kiváló fényhatékonysággal még merészebb látványban lehet részünk.

Az LG OLED evo képernyőn egy fehér páva képe jelenik meg fekete háttérrel, és a tollak minden finom részlete tisztán látható

* Szimulált képernyőképek.

5. generációs α9 AI processzor

A szépség és az intelligencia találkozása

Intelligencia a szépség mögött. A mélytanulási algoritmus továbbfejlesztésének köszönhetően az LG 5. generációs α9 AI processzora az előtérben és a háttérben egyaránt kiemeli a tárgyakat, ezzel természetes mélységet kölcsönözve a képnek. Mindezen felül a színek lenyűgözően élénkké, ugyanakkor pontossá válnak.

Egy férfi kosárlabdát pörget az ujján éjszaka egy kosárlabdapályán

*Szimulált képernyőképek.

Végtelen kontraszt

Igazán sötét és ragyogó világos

Mivel nincs háttérvilágítás, mely fakíthatná a hatást, az önállóan világító 'SELF-LIT' pixelek a legmélyebb feketével éles kontrasztot biztosítanak bármilyen sötét vagy világos jelenetről legyen is szó. A képen így azokat a legfinomabb részleteket is észre lehet venni, melyek általában nem láthatók.

A jelenetben egy túrázó férfi látható az OLED képernyőn végtelen kontraszttal

*Szimulált képernyőképek.

Dynamic Tone Mapping Pro (Dinamikus színárnyalat-leképezés)

Még részletesebb árnyalatokkal

A teljesen új és professzionális dinamikus színárnyalat-leképezés még mélyrehatóbban javítja a kép teljes egészét. Eddig az egyes képkockák javítására csak egyben volt lehetőség. Ez a technológia most már a képernyőt 5000 részre osztva blokkonként is javítja a kontrasztot és a részleteket, hogy még élénkebb HDR minőséget tudjon biztosítani.

Egy neonfényeket tükröző napszemüveget viselő nő ráközelített képe

*Szimulált képernyőképek.

Magával ragadó térhangzás

Hallja úgy, mintha ott lenne!

Az 5. generációs α9 AI processzor a 2 csatornás hangot virtuális 7.1.2 csatornás hanggá alakítja át. Az akciót és a káoszt úgy érezheti maga körül, mintha Ön lenne a film főszereplője.

Egy nő a kanapén ülve koncertet néz, és körülötte buborékok jelképezik a térhatású hangot

ThinQ AI és webOS

Televízió csak Önnek

Ihletrevan szüksége az esti mozizáshoz? A ThinQ javaslatokat tesz az ízlésénekmegfelelően. Profilokat hozhat létre a családtagok számára, így mindenkigyorsan visszatérhet a kedvenc TV-sorozatához, valamint személyre szabottinformációkat és sporteredményeket is kaphat.

A TV képernyőjén különböző tartalmak jelennek meg az LG ThinQ javaslatára.

*A támogatott menük és alkalmazások országonként eltérhetnek.
**A megjelenő menük eltérhetnek a kiadás időpontjának függvényében.
***A hangparancsok elérhetősége terméktől és országtól függően eltérhet.

Makulátlan képernyő

A minimalista látvány.

Ezek mellett a vékony kávák mellett semmi sem fogja elvonni a figyelmét, így teljesen belemerülhet a tévézés élményébe3. A hihetetlenül vékony kialakításával4, illetve az opcionálisan hozzá alkalmazható, stílusos Galériaállvánnyal vagy Padlóállvánnyal a készülék tökéletesen illik otthona berendezéséhez.

LG OLED C2 a falra akasztva a nappaliban, melyben található még néhány szobanövény, egy rakás könyv és egy vintage stílusú szekrény. LG OLED C2 a falra akasztva egy monokróm díszeket tartó polc mellett, minimalista berendezésű helyiségben. Az LG OLED C2 állványának oldalnézete. Az LG OLED C2 egy TV-állványon áll a színes nappaliban, egy rakás könyv mellett. Az LG OLED C2 egy TV-állványon áll egy terrakotta színű szobában, mellette két bőr ebédlőszék hozzájuk illő zsámollyal és szőtt szőnyeggel.

*A Galériaállvány a 65G2 és 55G2 típusokkal kompatibilis.
*A Padlóállvány a 48C2 és 42C2 típusokkal kompatibilis.

Hatalmas mérettartomány

Találja meg az Önhöz illőt!

Akár a gamer barlangba kell egy képernyő, akár házimozit szeretne, a 42 colostól a 83 colos méretekig az ideális választás csak Önön múlik.

LG OLED C2 TV termékcsalád 42 colostól 83 colos méretekig

Valódi moziélmény

Most már Ön a főszereplő!

A Dolby Vision IQ és a Dolby Atmos együttes ereje egy szenzációsan lebilincselő élményt tartogat Önnek. Az LG 5. generációs α9 AI processzora és a Dolby Vision IQ precíz részletei rendkívüli mélységet biztosítanak és kiemelik a finom textúrákat is.

Egy férfi ül a kanapén, és akciófilmet néz, körülötte és a televízió körül pedig egy óriási buborék jelképezi, hogy mennyire belemerül a filmbe

*A Dolby Vision precíz részletek funkciója a Dolby Vision IQ frissítés részeként válik elérhetővé, amelynek kiadása 2022. június elején kezdődik; az adott időpont országonként eltérhet.

Szórakozás

Minden kedvence egy helyen

Készüljön fel az esti mozizásra, hiszen minden a rendelkezésére áll a határtalan szórakozáshoz. Lényegében bármit megtalál, amit az internetes streaming szolgáltatásokkal nézhet. A Netflix5, a Disney+6, az Amazon Prime7, az Apple TV+8 és az HBO Max9 szolgáltatásokkal mindig talál valami érdekeset.

A poszteren látható „A nagy pénzrablás” a Netflixtől, a „Boba Fett könyve” a Disney Plustól, „Az idő kereke” a Prime Videótól, a See az Apple TV Plustól és a „Bizonytalan” az HBO Maxtól.

*A tartalom és az elérhető alkalmazások országonként és régiónként eltérhetnek.
**Az OTT-szolgáltatások használatához külön előfizetés szükséges.

Határtalan játékélmény

Az erőteljes győzelemhez

Emelje magasabb szintre a játékélményt az első olyan televízióval, amely lehetővé teszi a Dolby Vision által támogatott játékot 4K felbontásban és 120 Hz-en! Így folyamatosabb és élethűbb élményben lehet része. Az 0.1ms-os válaszidővel, az NVIDIA G-Sync és az AMD FreeSync Premium kompatibilitással és a VRR-támogatással pedig még az ultragyors akció mozgások is tisztán és folyamatosan jelennek meg.

Két ember ül a kanapén egy nappaliban, és az LG OLED G2 TV-n versenyzős játékot játszik egy játékvezérlővel

*A válaszidőt az Intertek tesztelte és tanúsította.
**A VRR a HDMI 2.1 tanúsított specifikációja.

Cloud Gaming (Felhőalapú játék)

A játékok új korszaka.

A GeForce NOW szolgáltatással a felhőalapú játékok új univerzuma várja Önt. Közvetlenül a televízió készülékén újra felfedezheti régi kedvenc játékait vagy épp újakra tehet szert!

Az LG OLED kijelzőn a Cyberpunk 2077 jelenete látható, melyben a játékos egy neonfényekkel megvilágított utcán halad motorral

Az LG OLED környezetbarát kartoncsomagolása látható viruló fák és hegyek körül.

Fenntarthatóság

Bolygónk szem előtt tartásával készült.

A kompozit anyagokból és UL ECV-tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosított műanyagból készült C2 most 39%-kal könnyebb. Ez az SGS-tanúsítvánnyal rendelkező TV nagy arányban tartalmaz újrahasznosított anyagokat, mentes az olyan veszélyes anyagoktól, mint a Cd vagy az InP, emellett nagy energiahatékonyságú. Emellett a Carbon Trust tanúsítványát is megkapta a gyártástól az ártalmatlanításig elért csökkentett szén-dioxid-kibocsátásnak köszönhetően, emellett a dobozában csak annyi csomagolóanyag található, amennyivel biztonságosan eljut Önhöz — ez egyetlen újrahasznosítható kartondoboz.

*A képen csak a 65G2 típus látható példaként. Minden 2022-es LG OLED típus környezetbarát csomagolásban érkezik.
**A 65C2 állványos típus legalább 39%-kal könnyebb, mint a C1 típus.
***A „Csökkentjük a CO2-kibocsátást” címke csak a 65C2 típusra vonatkozik. Minden további C2 típusra a „Mért CO2” címke vonatkozik.
****Az UL ECV-tanúsítvány a TV vázára és hátlapjára vonatkozik. Az újrahasznosított anyagok aránya típusonként és méretenként eltérő.

1. A CES Innovációs Díj a zsűri részére benyújtott leírásokon alapul. A CTA (Consumer Technology Association) nem ellenőrizte a benyújtott adatok és állítások pontosságát, és nem tesztelte a díjnyertes terméket.
2. Az összehasonítás az LG OLED TV-ken végzett belső mérésein alapul teljes fehér kép megjelenítése közben, az OLED evo sorozat kihagyásával. A fényerő-rásegítés továbbfejlesztései a 48/42C2 típusokra nem érvényesek.
3. A telepítési környezettől függően a kábel látható lehet.
4. A telepítési környezet függvényében egy vékony rés lehet a TV és a fal között.
5. Netflix előfizetés szükséges.
6. Disney+ előfizetés szükséges. A szerződéses feltételeket lásd a http://www.disneyplus.com oldalon. ⓒ 2022 Disney és kapcsolt vállalkozásai.
7. Az Amazon, a Prime Video és az ezekhez tartozó logók az Amazon.com, Inc, illetve a kapcsolt vállalkozásainak védjegyei. Az Amazon Prime előfizetés és/vagy a Prime Video használatához előfizetés szükséges. A részleteket a primevideo.com/terms oldalon találja.
8. Apple TV+ előfizetés szükséges. Az Apple, az Apple logó és az Apple TV az Apple Inc. az Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei.
9. ©2022 WarnerMedia Direct, LLC. Minden jog fenntartva. Az HBO MaxTM védjegyet licenc alapján használtuk fel.
A támogatott szolgáltatások országonként eltérhetnek.

Kijelző
Kijelző felbontása 3840*2160
Képfrissítés 120 Hz
Technológia OLED evo
Képjavító Technológiák Cinema HDR
TV - Adatok
Képernyőméret (inch) 55" / 140 cm
Hang
Hang teljesítmény Dolby Atmos, Clear Voice Pro, AI Akusztikus Hangolás
Smart TV
Smart TV Tulajdonságok webOS Smart TV, Magic Remote MR22 (tartozék), Hangalapú keresés, Magic Explorer, Gyors Hozzáférés, Böngésző, Time Shift (időeltolásos lejátszás), Felvétel funkció, Netflix kompatibilis, Mobilalkalmazás (LG TV Thinq), Elektronikus műsorújság, Ultra HD TV vétel, Amazon Prime kompatibilis, Elektronikus kézikönyv, Felirat
Megosztás Airplay (Apple to TV), Miracast - Android okostelefon képernyő tükrözés, Simplink (HDMI CEC), DLNA
Processzor α9 Gen5 AI Processzor 4K
Csatlakozók
Csatlakozások eARC (HDMI 2), LAN, CI Slot, RF In, WiFi, Bluetooth, Digitális Audió kimenet (optikai), Fejhallgató kimenet
Tartozékok
Tartozékok Magic Remote (Mozgásérzékelős távirányító, MR22), Tápkábel, Felhasználói útmutató a TV menüjében

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!
Címkék: LG OLED55C22LB