Menüpontok
Kosár

LG OLED55B23LA OLED 55" B2 4K TV HDR Smart

LG OLED55B23LA OLED 55" B2 4K TV HDR Smart
LG OLED55B23LA OLED 55" B2 4K TV HDR Smart
LG OLED55B23LA OLED 55" B2 4K TV HDR Smart
LG OLED55B23LA OLED 55" B2 4K TV HDR Smart
Elfogyott
LG OLED55B23LA OLED 55" B2 4K TV HDR Smart
LG OLED55B23LA OLED 55" B2 4K TV HDR Smart
LG OLED55B23LA OLED 55" B2 4K TV HDR Smart
LG OLED55B23LA OLED 55" B2 4K TV HDR Smart
LG OLED55B23LA OLED 55" B2 4K TV HDR Smart
Országos házhozszállítás
Már 2-3 munkanapon belül már 2.000 Ft-tól! 65"-os TV-k és OLED TV-k szállítási díja: 7.000 Ft. 65" feletti TV-ket 12.000 Ft-ért szállítunk.
  • Elérhetőség: Elfogyott
  • Típus: LG OLED55B23LA
289 000 Ft

Így is ismerheted: LG OLED55B26LA ; LG OLED55B29LA

Az alábbi termékáttekintésben használt képek szemléltetési célokat szolgálnak. 

A képernyő megtelik kék, absztrakt hullámmintával, majd a kamera fokozatosan eltávolodik, és feltűnik az LG OLED B2. A képernyő feketére vált, majd ismét megjelenik a hullámminta, alatta az „LG OLED” szöveggel.

Briliáns képek.

Önállóan világító 'SELF-LIT' OLED

A valódi sötét hozza elő a fényt.

Az LG OLED önállóan világító 'SELF-LIT' képpontjai egymástól függetlenül világítanak, így nincs szükség háttérvilágításra, mely fakítaná a ragyogásukat. A sötét területek most már tökéletesen feketék; nincs fényszivárgás és holdudvarhatás. Képzelje el a páratlan mélységű, éles képet.

A kijelző 4 rétege felülnézetben. Eltűnik a háttérvilágítás, majd 3 réteg áll össze az élénk kép érdekében.

α7 5. generációs AI processzor

A szépség és az intelligencia találkozása

Intelligencia a szépség mögött. A mélytanulási fejlesztések miatt az LG α7 5. generációs AI processzora kiemeli a tárgyakat az előtérben és a háttérben egyaránt, így természetes mélységet ad a képnek, a színek pedig lenyűgözően élénkekké, ugyanakkor pontosakká válnak.

Egy férfi kosárlabdát pörget az ujján éjszaka egy kosárlabdapályán

Végtelen kontraszt

Igazán sötét és ragyogó világos

Mivel nincs háttérvilágítás, mely fakíthatná a hatást, az önállóan világító 'SELF-LIT' pixelek a legmélyebb feketével éles kontrasztot biztosítanak bármilyen sötét vagy világos jelenetről legyen is szó. A képen így azokat a legfinomabb részleteket is észre lehet venni, melyek általában nem láthatók.

A jelenetben egy túrázó férfi látható az OLED képernyőn végtelen kontraszttal

Dinamikus színárnyalat-leképezés

Átütőbb képminőség.

A dinamikus színárnyalat-leképezés az α7 5. generációs AI processzor segítségével érzékeli, hogy mi van a képkockán, és az optimális árnyalatgörbét alkalmazza. Az eredmény: természetes HDR, mély kontraszt és finom részletek.

Egy fiatal nő fakó arcképe jelenik meg a képernyőn, majd egy árnyalatgörbe jelenik meg fölötte, és a kép élénkebbé válik.

Magával ragadó térhangzás

Hallhatja, ahogy közelednek.

Az α7 5. generációs AI processzor a 2 csatornás hangot virtuális 5.1.2 csatornás hanggá mixeli. Érezze az akciót és a káoszt maga körül, ahogy mélyebbre merül a játék világába.

Emberek koncertet néznek a kanapén ülve, és körülöttük buborékok jelképezik a térhatású hangot.

ThinQ AI és webOS

Televízió csak Önnek

Ihletre van szüksége az esti mozizáshoz? A ThinQ javaslatokat tesz az ízlésének megfelelően. Profilokat hozhat létre a családtagok számára, így mindenki gyorsan visszatérhet a kedvenc TV-sorozatához, valamint személyre szabott információkat és sporteredményeket is kaphat.

A TV képernyőjén különböző tartalmak jelennek meg az LG ThinQ javaslatára.

*A támogatott menük és alkalmazások országonként eltérhetnek.
**A megjelenő menük eltérhetnek a kiadás időpontjának függvényében.
***A hangparancsok elérhetősége terméktől és országtól függően eltérhet.

Kialakítás

Kifinomult és áramvonalas.

Most már nem akarja majd elrejteni a televízióját. A hihetetlenül vékony kialakítással tökéletesen illik a térbe. A galériaállvány megadja azt a szabadságot, hogy bárhová elhelyezhesse, miközben elrejti a csúnya kábeleket.

Az esti jelenetben az LG OLED B2 látható egy TV-szekrényen egy otthonos nappaliban. Egy TV-állványon az LG OLED B2 látható elölnézetben egy meleg fénnyel megvilágított nappaliban, látható még egy növénnyel és egy könyvekkel megrakott dohányzóasztal. Az LG OLED B2 állványának ráközelített, térbeli nézete. Az LG OLED B2 galériaállványon egy művész alkotótermének sarkában, kiállított akvarell festményekkel.

*A galériaállványt a 65B2 és az 55B2 típusok támogatják.

Valódi moziélmény

Most már Ön a főszereplő!

A Dolby Vision IQ és a Dolby Atmos együttes ereje szenzációsan lebilincselő élményt tartogat Önnek. Tapasztalja meg a szórakozást szívdobogtató hanggal és rendkívüli látványvilággal.

Emberek ülnek a kanapén, és akciófilmet néznek, körülöttük és a televízió körül pedig egy óriási buborék jelképezi, hogy mennyire belemerülnek a filmbe.

*A Dolby Vision precíz részletek funkciója a Dolby Vision IQ frissítés részeként válik elérhetővé, amelynek kiadása 2022. június elején kezdődik; az adott időpont országonként eltérhet.

Szórakozás

Minden kedvence egy helyen

Készüljön fel az esti mozizásra, hiszen minden a rendelkezésére áll a határtalan szórakozáshoz. Lényegében bármit megtalál, amit az internetes streaming szolgáltatásokkal nézhet. A Netflix1, a Disney+2, az Amazon Prime3, az Apple TV+4 és az HBO Max5 szolgáltatásokkal mindig talál valami érdekeset.

A poszteren látható „A nagy pénzrablás” a Netflixtől, a „Boba Fett könyve” a Disney Plustól, „Az idő kereke” a Prime Videótól, a See az Apple TV Plustól és a „Bizonytalan” az HBO Maxtól.

*A tartalom és az elérhető alkalmazások országonként és régiónként eltérhetnek.
**Az OTT-szolgáltatások használatához külön előfizetés szükséges.

Határtalan játékélmény

Az erőteljes győzelemhez

Emelje magasabb szintre a játékélményt az első olyan televízióval, amely lehetővé teszi a Dolby Vision által támogatott játékot 4K felbontásban és 120 Hz-en! Így folyamatosabb és élethűbb élményben lehet része. Az 0.1ms-os válaszidővel, az NVIDIA G-Sync és az AMD FreeSync Premium kompatibilitással és a VRR-támogatással pedig még az ultragyors akció mozgások is tisztán és folyamatosan jelennek meg.

Két ember ül a kanapén egy nappaliban, és az LG OLED G2 TV-n versenyzős játékot játszik egy játékvezérlővel

*A válaszidőt az Intertek tesztelte és tanúsította.
**A VRR a HDMI 2.1 tanúsított specifikációja.

Cloud Gaming (Felhőalapú játék)

A játékok új korszaka.

A GeForce NOW szolgáltatással a felhőalapú játékok új univerzuma várja Önt. Közvetlenül a televízió készülékén újra felfedezheti régi kedvenc játékait vagy épp újakra tehet szert!
 

Az LG OLED kijelzőn a Cyberpunk 2077 jelenete látható, melyben a játékos egy neonfényekkel megvilágított utcán halad motorral

1. Netflix előfizetés valamint internet csatlakozás szükséges.
2. Disney+ előfizetés szükséges. A szerződéses feltételeket lásd a http://www.disneyplus.com oldalon. ⓒ 2022 Disney és kapcsolt vállalkozásai.
3. Az Amazon, a Prime Video és az ezekhez tartozó logók az Amazon.com, Inc, illetve a kapcsolt vállalkozásainak védjegyei. Az Amazon Prime előfizetés és/vagy a Prime Video szolgáltatás díjkötelesek. A részleteket a primevideo.com/terms oldalon találja.
4. Apple TV+ előfizetés szükséges. Az Apple, az Apple logó és az Apple TV az Apple Inc. védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban.
5. ©2022 WarnerMedia Direct, LLC. Minden jog fenntartva. Az HBO Max™ védjegyet licenc alapján használtuk fel.
A támogatott szolgáltatások országonként eltérhetnek.

Speciális
Extra Funkciók Netflix kompatibilis, Amazon Prime kompatibilis, LG TV Thinq, Elektronikus műsorújság, Felirat, Ultra HD TV vétel
Kijelző
Kijelző felbontása 3840 x 2160
Technológia OLED 120Hz
Képjavító Technológiák HDR 10 Pro
TV - Adatok
Képernyőméret (inch) 55" / 140 cm
Hang
Hang teljesítmény 20 W
Hang Effektus Rendszer DOLBY ATMOS, 2.0 ch Hangsugárzók, AI Akusztikus Hangolás, Clear Voice Pro
Smart TV
Smart TV Tulajdonságok webOS Smart TV, Magic Remote, Hangalapú keresés, Magic Explorer, Gyors hozzáférés, Böngésző
Megosztás Airplay (Apple to TV), Miracast - Android okostelefon képernyő tükrözés, Simplink (HDMI CEC), DLNA
Processzor 5. generációs α7 AI processzor
Csatlakozók
Csatlakozások 4 HDMI, 2 USB, LAN, eARC (HDMI 3), CI Slot, RF In, Bluetooth V5.0, WiFi, Bluetooth
Digitális Tuner Digitális Audió kimenet (optikai)
Méretek
Méretek és Súly Méretek - Állvánnyal együtt (mm): 1228 x 744 x 246, Méretek - Állvány nélkül (mm): 1228 x 708 x 45,9, Tömeg - Állvánnyal együtt: 19.9 kg, Tömeg - Állvány nélkül: 18.9 kg, M

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!
Címkék: LG OLED55B23LA