Menüpontok
Kosár

2024. július 25-26. (csütörtök-péntek) között szabadság miatt zárva! Nyitás 2024.07.29.Hétfő !

LG OLED55A23LA 55" A2 4K TV HDR Smart

LG OLED55A23LA 55" A2 4K TV HDR Smart
LG OLED55A23LA 55" A2 4K TV HDR Smart
LG OLED55A23LA 55" A2 4K TV HDR Smart
LG OLED55A23LA 55" A2 4K TV HDR Smart
LG OLED55A23LA 55" A2 4K TV HDR Smart
LG OLED55A23LA 55" A2 4K TV HDR Smart
LG OLED55A23LA 55" A2 4K TV HDR Smart
LG OLED55A23LA 55" A2 4K TV HDR Smart
LG OLED55A23LA 55" A2 4K TV HDR Smart
Elfogyott
LG OLED55A23LA 55" A2 4K TV HDR Smart
LG OLED55A23LA 55" A2 4K TV HDR Smart
LG OLED55A23LA 55" A2 4K TV HDR Smart
LG OLED55A23LA 55" A2 4K TV HDR Smart
LG OLED55A23LA 55" A2 4K TV HDR Smart
LG OLED55A23LA 55" A2 4K TV HDR Smart
LG OLED55A23LA 55" A2 4K TV HDR Smart
LG OLED55A23LA 55" A2 4K TV HDR Smart
LG OLED55A23LA 55" A2 4K TV HDR Smart
LG OLED55A23LA 55" A2 4K TV HDR Smart
Országos házhozszállítás
Már 2-3 munkanapon belül már 2.000 Ft-tól! 65"-os TV-k és OLED TV-k szállítási díja: 7.000 Ft. 65" feletti TV-ket 12.000 Ft-ért szállítunk.
  • Elérhetőség: Elfogyott
  • Típus: LG OLED55A23LA
259 000 Ft

Így is ismerheted: LG OLED55A22LB

Az alábbi termékáttekintésben használt képek szemléltetési célokat szolgálnak. A pontos termékfotók az oldal tetején található képgalériában tekinthetők meg.

A képernyőt egy zöld, absztrakt hullámminta tölti be, majd a kamera fokozatosan eltávolodik, és feltűnik az LG OLED A2. A képernyő feketére vált, majd ismét megjelenik a hullámminta, alatta az „LG OLED” szöveggel.

Az OLED, amelyre mindenki vágyik.

ÖNÁLLÓAN VILÁGÍTÓ 'SELF-LIT' OLED

Valódi sötét a ragyogó élményért

Az LG OLED képpontjai egymástól függetlenül világítanak, így nincs szükség háttérvilágításra, mely fakítaná a ragyogásukat. A sötét területek most már tökéletesen feketék; nincs fényszivárgás és holdudvarhatás. Képzelje el a páratlan mélységű, éles képet!

A kijelző 4 rétege felülnézetben. Eltűnik a háttérvilágítás, majd 3 réteg áll össze az élénk kép érdekében.

* Szimulált képernyőképek.

5. generációs α7 AI processzor

A szépség és az intelligencia találkozása

Intelligencia a szépség mögött. A mélytanulási algoritmus továbbfejlesztésének köszönhetően az LG 5. generációs α7 AI processzora az Előtér- és háttérkiemelés funkció segítségével maximális mélységélességet képes biztosítani, ezáltal nyújtva hihetetlenül élethű képminőséget.

Egy férfi kosárlabdát pörget az ujján éjszaka egy kosárlabdapályán.

* Szimulált képernyőképek.

Végtelen kontraszt

Igazán sötét és ragyogó világos

Mivel nincs háttérvilágítás, mely fakíthatná a hatást, az önállóan világító 'SELF-LIT' pixelek a legmélyebb feketével éles kontrasztot biztosítanak bármilyen sötét vagy világos jelenetről legyen is szó. A képen így azokat a legfinomabb részleteket is észre lehet venni, melyek általában nem láthatók.

A jelenetben egy túrázó férfi látható az OLED képernyőn végtelen kontraszttal.

* Szimulált képernyőképek.

Dynamic Tone Mapping (Dinamikus színárnyalat-leképezés)

Átütő képminőség

A Dynamic Tone Mapping (dinamikus színárnyalat-leképezés) az 5. generációs α7 AI processzor segítségével érzékeli, hogy mi van a képkockán, és ahhoz alkalmazza az optimális árnyalatgörbét. Az eredmény: természetes HDR, mély kontraszt és finom részletek.

Egy fiatal nő fakó arcképe jelenik meg a képernyőn, majd egy árnyalatgörbe jelenik meg fölötte, és a kép élénkebbé válik.

* Szimulált képernyőképek.

Magával ragadó térhangzás

Hallhatja, ahogy közelednek.

Az 5. generációs α7 AI processzor a 2 csatornás hangot virtuális 5.1.2 csatornás hanggá alakítja át. Érezze az akciót és a káoszt maga körül, és merüljön bele teljesen a játékok világába!

Emberek koncertet néznek a kanapén ülve, és körülöttük buborékok jelképezik a térhatású hangot.

ThinQ AI és webOS

Televízió csak Önnek.

Ihletre van szüksége az esti mozizáshoz? A ThinQ javaslatokat tesz az ízlésének megfelelően. Profilokat hozhat létre a családtagok számára, így mindenki gyorsan visszatérhet a kedvenc TV-sorozatához, valamint személyre szabott információkat és sporteredményeket is kaphat.

A TV képernyőjén az LG ThinQ által javasolt különböző tartalmak jelennek meg.

* A támogatott menük és alkalmazások országonként eltérhetnek.
** A megjelenő menük eltérhetnek a kiadás időpontjának függvényében.
*** A hangparancsok elérhetősége terméktől és országtól függően eltérhet.

Kialakítás

Kifinomult és áramvonalas.

Többé nem akarja majd elrejteni a televízióját. A hihetetlenül vékony kialakításával tökéletesen illik otthona berendezéséhez. A Padlóállvány és a Galériaállvány pedig megadják Önnek azt a szabadságot, hogy bárhova elhelyezheti a készüléket és a kábeleket az állványokba rejtheti.

Az LG OLED A2 állványlábainak oldalnézete.  Egy LG OLED A2 egy semleges színű, növényekkel és könyvekkel berendezett nappaliban, egy fa TV-állványon áll. Egy galériaállványra helyezett LG OLED A2 egy növényekkel berendezett, mentaszínű szoba sarkában áll. Egy LG OLED A2 egy semleges színű nappaliban, egy fa TV-állványon áll, a szobában egy gitár, egy fényképezőgép és növények láthatók.

* A Padlóállvány a 42A2 sorozatú modellekkel kompatibilis.
** A Galériaállvány a 65A2 és 55A2 típusokkal kompatibilis.

Valódi moziélmény

Most már Ön a főszereplő!

A Dolby Vision IQ és a Dolby Atmos együttes ereje egy szenzációsan lebilincselő élményt tartogat Önnek. Tapasztalja meg, milyen az igazi szórakozás a szívvel együtt lüktető hanghatásokkal és kiemelkedő képminőséggel.

Emberek ülnek a kanapén, és akciófilmet néznek, körülöttük és a televízió körül pedig egy óriási buborék jelképezi, hogy mennyire belemerülnek a filmbe.

Szórakozás

Minden kedvence egy helyen.

Készüljön fel az esti mozizásra, hiszen minden a rendelkezésére áll a határtalan szórakozáshoz. Lényegében bármit megtalál, amit az internetes streaming szolgáltatásokkal nézhet. A Netflix1, a Disney+2, az Amazon Prime3, az Apple TV+4 és az HBO Max5 szolgáltatásokkal mindig talál valami érdekeset.

A poszteren látható „A nagy pénzrablás” a Netflixtől, a „Boba Fett könyve” a Disney Plustól, „Az idő kereke” a Prime Videótól, a See az Apple TV Plustól és a „Bizonytalan” az HBO Maxtól.

* A tartalom és az elérhető alkalmazások országonként és régiónként eltérhetnek.
** Az OTT-szolgáltatások használatához külön előfizetés és internet csatlakozás szükséges.

Határtalan játékélmény

Készüljön fel az újabb játékra!

Csak játsszon és játsszon. A 0,1 ms-os válaszidővel a játékban semmi sem késlelteti a győzelmet. Ha az események gyorsan is történnek, a megfelelő Játékirányító pultra ugorva bármelyik játékban optimális beállításokat alkalmazhat.

Egy srác egy rózsaszín, kék és lila megvilágítású, játékfigurákkal teli játékszobában autós játékkal játszik.

*A válaszidőt az Intertek tesztelte és tanúsította.

Cloud Gaming (Felhőalapú játék)

A játékok új korszaka.

A GeForce NOW szolgáltatással a felhőalapú játékok új univerzuma várja Önt. Közvetlenül a televízió készülékén újra felfedezheti régi kedvenc játékait vagy épp újakra tehet szert!

Az LG OLED kijelzőn a Cyberpunk 2077 jelenete látható, melyben a játékos egy neonfényekkel megvilágított utcán halad motorral.

Az LG OLED környezetbarát kartoncsomagolása látható viruló fák és hegyek körül.

Fenntarthatóság

A bolygót kímélő csomagolásban.

Az LG zöld törekvéseivel összhangban az OLED úgy készül, hogy az SGS-tanúsítványának megfelelően kisebb nyomást gyakorol a környezetre. Kevesebb alkatrész felhasználásával készül, és olyan veszélyes anyagok nélkül, mint a Cd vagy az InP, majd éppen csak annyi csomagolóanyag felhasználásával kerül dobozba, hogy még biztonságban eljusson Önhöz — újrahasznosítható kartondobozban. Energiahatékonyságának köszönhetően használat közben minimálisra csökkenti a helyiségen belüli levegőszennyezést, és amikor eljön az ártalmatlanítás ideje, nagy arányban tartalmaz újrahasznosítható anyagokat.

* A képen csak a 65G2 típus látható példaként. Minden 2022-es LG OLED típus környezetbarát csomagolásban érkezik.

1. Netflix előfizetés és internet kapcsolat szükséges.
2. Disney+ előfizetés szükséges. A szerződéses feltételeket lásd a http://www.disneyplus.com oldalon. ⓒ 2022 Disney és kapcsolt vállalkozásai.
3. Az Amazon, a Prime Video és az ezekhez tartozó logók az Amazon.com, Inc, illetve a kapcsolt vállalkozásainak védjegyei. Az Amazon Prime előfizetés és/vagy a Prime Video szolgáltatás díjkötelesek. A részleteket a primevideo.com/terms oldalon találja.
4. Apple TV+ előfizetés szükséges. Az Apple, az Apple logó és az Apple TV az Apple Inc. védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban.
5. ©2022 WarnerMedia Direct, LLC. Minden jog fenntartva. Az HBO MaxTM védjegyet licenc alapján használtuk fel.
A támogatott szolgáltatások országonként eltérhetnek.

Kijelző
Kijelző felbontása 3840 x 2160
Technológia OLED
Képjavító Technológiák 60 Hz, Cinema HDR, Dolby Vision™, HDR10 Pro, HLG, Wide Color Gamut, Önállóan világító 'SELF-LIT' pixelek, AI Fényerő szabályozás, α7 Gen5 AI Processzor 4K, 4K AI Felskálázás
TV - Adatok
Képernyőméret (inch) 55" / 140 cm
Hang
Hang teljesítmény 20W
Hang Effektus Rendszer 2.0ch, DOLBY ATMOS, Clear Voice Pro, AI Akusztikus Hangolás
Smart TV
Smart TV Tulajdonságok webOS Smart TV, Magic Remote (Tartozék MR22), Hangalapú keresés, Magic Explorer, Gyors Hozzáférés, Böngésző, Time Shift (időeltolásos lejátszás), Felvetel funkció, Netflix kompatibilitás, Amazon Prime kompatibilitás, Mobilalkalmazás (LG TV Thinq), Elektronikus kézikönyv, Eleketronikus műsorújság, Felirat, Ultra HD TV vétel
Megosztás Airplay (Apple to TV), Miracast - Android okostelefon képernyő tükrözés, Simplink (HDMI CEC), DLNA
Csatlakozók
Csatlakozások HDMI 3, eARC (HDMI3), USB 2, LAN, CI Slot, RF In, WiFi (802.11ac), Bluetooth (V5.0), Digitális Audió kimenet (optikai)
Digitális Tuner DVB - T2/C/S2, CI+2.0/CI+1.4
Méretek
Méretek és Súly Súly állvánnyal: 14.5kg Súly állvány nélkül: 14.3kg Méretek állvánnyal (mm): 1228x772x235 Méretek állvány nélkül (mm): 1228x708x45.9 mm Fali rögzítés - Vesa (mm): 300 x 200

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!
Címkék: LG OLED55A23LA