Menüpontok
Kosár

LG 65NANO753PA 4K HDR Smart NanoCell TV

LG 65NANO753PA 4K HDR Smart NanoCell TV
LG 65NANO753PA 4K HDR Smart NanoCell TV
LG 65NANO753PA 4K HDR Smart NanoCell TV
LG 65NANO753PA 4K HDR Smart NanoCell TV
LG 65NANO753PA 4K HDR Smart NanoCell TV
Elfogyott
LG 65NANO753PA 4K HDR Smart NanoCell TV
LG 65NANO753PA 4K HDR Smart NanoCell TV
LG 65NANO753PA 4K HDR Smart NanoCell TV
LG 65NANO753PA 4K HDR Smart NanoCell TV
LG 65NANO753PA 4K HDR Smart NanoCell TV
LG 65NANO753PA 4K HDR Smart NanoCell TV
Országos házhozszállítás
Már 2-3 munkanapon belül már 2.000 Ft-tól! 65"-os TV-k és OLED TV-k szállítási díja: 7.000 Ft. 65" feletti TV-ket 12.000 Ft-ért szállítunk.
  • Elérhetőség: Elfogyott
  • Típus: 65NANO753PA
229 000 Ft

164 cm / NanoCell 4K / Active HDR / webOS Smart TV / Magic Remote

/ Így is ismerheted: 65NANO756PA,65NANO753PR,65NANO756PR

8 millió képpont. Egy a millióból kép.

Lenyűgözően tiszta színek a NanoCell TV valódi 4K felbontásában. A körülbelül 8 millió pixellel a valódi 4K felbontású TV észrevehetően élesebb és részletgazdagabb képre képes, mint a hagyományos HD TV-k. A NanoCell TV valódi 4K felbontását a NanoCell technológia egészíti ki az olyan 4K élmény érdekében, amely túlmutat a nemzetközi szabványok előírásain. * A "Tiszta Színek" kifejezés az LG NanoCell technológiával finomított színeire utal.

Minden szín kristálytiszta.

Az LG NanoCell TV a különleges, saját Nano technológiájának megfelelő nano-részecskéket használ, amely szűri és finomítja a színeket, és eltávolítja a pontos RGB hullámhossztól való eltéréseket. Ez azt jelenti, hogy csak a tiszta, pontos színek jelennek meg a képernyőn. Az eredmény: élénkebb és valósághűbb kép, mely életre kelti a tartalmat.

Felül nem tiszta színek látható, ahogy a hagyományos TV-ken láthatók, alul pedig áthaladnak a NanoCell szűrőn, hogy tiszta színek jöjjenek létre (videó megtekintése).

*A „hagyományos” kifejezés a NanoCell technológiát nem használó LG UHD TV-kre vonatkozik.

NanoCell Mozi.
Nagy képernyőhöz méltó teljesítmény.

Az LG NanoCell TV tiszta színei és a legújabb kijelzőtechnológiák kavalkádja otthonába repíti a valódi mozik hangulatát. A továbbfejlesztett HDR, a Dolby legújabb technológiái és a mozi üzemmód elhozza Önnek a valódi moziélményt.

A TV képernyőjén a Az éjféli égbolt című film bemutatója látható a Netflixen (videó megtekintése).

*Netflix előfizetés szükséges. A 4K Ultra HD elérhetősége a Netflix-előfizetési konstrukciótól, az internetszolgáltatástól, az eszköz képességeitől, valamint a tartalom elérhetőségétől függ. www.netflix.com/TermsOfUse A Netflix logó, az Apple TV logó és az Amazon Prime Video vízszintesen elrendezve fekete háttérrel. Szórakozás

Minden kedvence egy helyen.

Elérheti a Netflix, HBO Go, Apple TV alkalmazásokat, valamint az Amazon Prime Video szolgáltatást. Válasszon a legújabb filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és élő sportközvetítések közül – mindezt egy helyen. *Netflix előfizetés szükséges.

  • Az Apple, az Apple logó és az Apple TV az Apple Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei.
  • HBO Go előfizetés szükséges.
  • Az Amazon, a Prime Video és az ezekhez tartozó logók az Amazon.com, Inc, illetve a kapcsolt vállalkozásainak védjegyei. Az Amazon Prime előfizetés és/vagy a Prime Video szolgáltatás díjkötelesek. A részleteket a primevideo.com/terms oldalon találja.
  • A támogatott szolgáltatások országonként eltérhetnek.
  • A támogatott szolgáltatások eléréséhez internet-hozzáférés szükséges.

 Christopher Nolan interjút ad egy moziban

FILMMAKER MODE™

Életre kel a rendezők elképzelése.

A FILMMAKER MODE™ kikapcsolja a mozgások elsimítását és az egyéb videofeldolgozási eljárásokat, megőrizve az eredeti képarányt, színeket és képkockasebességet. Pontosan visszaadja a rendezők eredeti elképzeléseit, ezért ugyanúgy élvezheti a filmet, mint ahogy azt a készítői elgondolták.

Teljes videó megtekintése Az LG TV feldolgozási technológiáját szemléltető grafikon középen, a bal oldali bemeneti és a jobb oldali, élénk színű kimeneti kép között.

HDR 10 Pro

Élvezzen ki minden egyes részletet!

Az LG saját dinamikatartomány technológiája, a HDR 10 Pro finomhangolja a fényerőt a színek javítása érdekében, felfed minden apró részletet, és élethűen éles képeket biztosít minden alkalommal – Sőt, még a normál HDR tartalmakat is intenzívebbé teszi. Most már az összes kedvenc filmjét és műsorát élénkebb és teltebb színekkel nézheti, az elejétől a végéig.

NanoCell Gaming.
TV egy rakás XP-vel!

Élénk színeivel az LG NanoCell TV felvillanyozza a játékot, legyen szó a legsötétebb barlangokról vagy a legvilágosabb új világokról. A felhőalapú játék technológia és magas minőségű képek automatikus beállítása valóban izgalmas játékélményt nyújt.

Jelenet egy versenyautós játékból a TV képernyőjén (videó megtekintése).

A TV képernyőjén egy űrhajó lő a városban, és a bal oldalon az LG NanoCell játékoptimalizáló GUI állítja a játék beállításait.

Játékoptimalizáló (Game Optimizer)

Soha nem látott szintű vezérlés.

Minden játék magasabb szinten. A játékoptimalizáló (Game Optimizer) funkció automatikusan állítja a képet, valamint optimalizálja a grafikát és a láthatóságot, így élvezetesebb játékélményt nyújt, függetlenül attól, milyen játékkal játszik. Ráközelítés egy játékosra, aki versenyautós játékot játszik a TV képernyőjén

Xbox partneri kapcsolat

A legyőzhetetlen kombináció.

A játék szabadsága. Az LG az Xbox-szal karöltve biztosítja, hogy készen állj a következő generációs játékra. Hozza ki a legtöbbet az Xbox-ából a lebilincselő képminőséggel és az ultragyors válaszidővel. Ráközelítés egy játékosra, aki versenyautós játékot játszik a TV képernyőjén

ALLM, eARC

Játsszon a legmagasabb szinten!

Tegyen szert előnyre az ellenfeleivel szemben! A ALLM és eARC technológiák megfelelnek a legújabb HDMI 2.1 specifikációknak, és képesek magasabb felbontásban megjeleníteni a gyorsan mozgó tartalmakat folyamatos, szinkronizált grafikával.

NanoCell Sport.
Győztes teljesítmény.

Az LG NanoCell TV lélegzetelállító meccs-élményt biztosít. A Bluetooth térhatású hang a stadion teljes hangulatát elhozza az otthonába, miközben a Sportriasztások mindig napra készen tartják Önt kedvenc csapata friss híreinek tekintetben.

A TV képernyőjén egy futballjátékos értékesíti a büntetőt (videó megtekintése).

Egy férfi és egy nő koccint a TV képernyőjén, miközben megjelenik a sportfigyelmeztetés értesítése

Sportriasztás

Ne mulassza el kedvenc csapata mérkőzéseit!

A Sportriasztás értesítéseket küld a meccsek előtt, közben és után. Nem kell többé aggódnia amiatt, hogy lemarad kedvenc csapatainak nagy meccseiről, még akkor sem, ha éppen más tartalmakat néz. *A felhasználási lehetőségek országonként eltérhetnek Család ül a kanapén, és futballmérkőzést néz a TV-ben

Bluetooth Surround Ready

A rendezett otthon előnye.

Könnyedén csatlakoztathatja a Bluetooth-hangszórókat a TV-hez a valóban vezeték nélküli hangélményért. Minden hang gazdagabbnak és élethűbbnek hat, így képes arra, hogy egésszen a nappalijába hozza a nagy meccs hangulatát. *A hangszórók külön vásárolhatók meg. Quad Core processzor 4K

Javítson fel mindent, amit lát és hall.

A processzor eltávolítja a videozajt, így élénkebb színeket és jobb kontrasztot hoz létre. Az alacsony felbontású képeket felskálázza, így közel 4K minőségű képek jönnek létre. Szintén tudja, hogy mikor, hol és hogyan lehet javítani a hangminőségen és virtuális térhatású hangot létrehozni a még inkább magával ragadó, moziszerű élmény érdekében. Egy vonat gőzt ereszt ki a hegyvidéken vezető vasúti pályán, a bal alsó sarokban pedig a „Quad Core 4K processzor" felirat látható. * Szimulált képernyőképek. A Big Ben képe a jobb oldalon a „Felskálázás után” szöveggel jelölt kép élénkebb és tisztább, mint ugyanannak a képnek a bal oldalon, a „Felskálázás előtt” szöveggel jelölt változata.

4K felskálázás

Nézzen mindent 4K-ban.

Az LG NanoCell TV a lehető legéletszerűbb 4K képpé alakítja a 2K tartalmakat, mely tisztább részleteket és körvonalakat eredményez. Élvezze a sokkal tisztább szöveget és képeket kevesebb zajjal és jobb kontraszttal. Űrhajóst megjelenítő TV egy világos szobában. A jobb oldalon egy TV látható egy sötét szobában, melyen élénkebben jelenik meg az űrhajós.

AI fényerő-szabályozás

Ragyogó megoldás egy jobb TV-ért!

A fényérzékelő méri a környezeti fény mennyiségét, majd a processzor finomhangolja a színárnyalat-leképezést a képernyő optimális fényerejéhez. Az okos fényerő-szabályozási és a képpont-kompenzálási algoritmus javítja a kontrasztot, ezáltal a sötét képek jobb minőségben jelennek meg. Finomítja a HDR-tartalmakat a fényerő-beállítással, amely a sötétebb jeleneteket elbűvölően kontrasztossá, részletgazdaggá és színmélységűvé teszi. A dob szimulált hanghatásai, amint egy férfi dobol.

AI hang

Hang, amelyet minden műfaj megérdemel.

Több mint 17 millió hangadatpontból tanulva a processzor beazonosítja a hangokat, az effekteket és a frekvenciákat, így műfaj alapján optimalizálni tudja a hangot a még inkább magával ragadó élmény érdekében. ThinQ AI

Egy igazi asszisztens.

Az LG ThinQ azért van itt, hogy a legmagasabb szintre emelje a tévézés élményét. Válassza ki a kedvenc hangalapú asszisztensét, és vezérelje a TV-t a hangjával; ráadásul egy teljesen új főoldal gondoskodik a kényelemről és az irányításról. A TV képernyőjén különböző tartalmak jelennek meg az LG ThinQ AI javaslatára. A TV képernyőjén az új kialakítású főképernyő jelenik meg személyre szabottan javasolt tartalmakkal és csatornákkal

Új Főoldal

Kezelje egyszerűen!

Az új kialakítású főoldal személyre szabott javaslatokat tesz a tartalmakra, könnyebben hozzáférhet a kedvenceihez, és lehetővé teszi, hogy minden csatlakoztatott eszközt egy helyről vezéreljen. A Magic Remote távirányító fő funkciói láthatók egy piktogramon.

Új Magic Remote távirányító

Méginkább olyan, mintha varázspálca lenne.

Az újratervezett, ergonomikus kialakítású Magic Remote, mozgásérzékelős távirányítót könnyű kézben tartani, és a mutatós-görgetős rendszerével gyorsabban lehet keresni. A beépített mesterséges intelligenciával könnyen hozzáférhet a szolgáltatásokhoz, miközben a nagyobb tartalomszolgáltatókat egyetlen gombnyomással elérheti. Mindezen felül még a 'Magic Tap' funkció is rendelkezésre áll; ezzel az új trükkel összekötheti a telefonját a TV-vel Ez a kártya a hangparancsokat írja le.Az LG ThinQ AI logo logó látható.

Hangvezérlés

A kényelem központja.

Egyszerű hangparancsok felismerésével az LG ThinQ lehetővé teszi, hogy irányítsa és vezérelje az otthonában fellelhető, IoT rendszerbe illeszkedő eszközeit.* *A támogatott menük és alkalmazások országonként eltérhetnek.
**A megjelenő menük eltérhetnek a kiadás időpontjának függvényében.
***A hangparancsok elérhetősége terméktől és országtól függően eltérhet. Ez egy szimulált kép az LG OLED TV-ről a webes kiterjesztett valóság alkalmazásban. Amennyiben kevés hely áll rendelkezésre, a mobiltelefonos képek fedhetik egymást. Egy QR-kód látható a jobb alsó sarokban.

Virtuálisan elhelyezheti
a valódi méretarányú TV-ket.

Ez a kép bemutatja a szimulátort, amellyel minden LG TV típust elhelyezhet a virtuális térben.

Virtuális előnézet életnagyságban
Hely és TV-k.

*Ez a termék nem tartalmaz antennát, illetve antenna vagy külső eszközök csatlakoztatására szolgáló kábelt.

Termék gyártói oldala >>

Kijelző
Kijelző felbontása 3840 x 2160
Képfrissítés 60 Hz
Technológia Nano Cell 4K
TV - Adatok
Képernyőméret (inch) 65" / 165 cm
Hang
Hang teljesítmény 20 W
Hang Effektus Rendszer Al Akusztikus Hangolás/ 2.0 ch hangsugárzók/ Clear Voice
Smart TV
Smart TV Tulajdonságok webOS Smart TV / hangalapú keresés/ gyors hozzáférés/ zenelejátszó/ Magic Remote/ Magic Link/ Böngésző/ Tartalom kereső és ajánló/ Netflix kompatibilitás / Google Assistant kompatibilitás/ Mobilalkalmazás (LG TV Thinq) / Elektronikus műsorújság / Ultra HD TV vétel / Amazon kompatibilitás / Amazon Alexa kompatibilitás / Elektronikus kézikönyv / Felirat/ Teletext /Time Shift (időeltolásos lejátszás) /Felvétel funkció
Megosztás Wi-Di (Wireless Display) – PC csatlakoztathatóság kábel nélkül/ Miracast - Android okostelefon képernyő tükrözés / DLNA/ Airplay (Apple to TV) / Simplink (HDMI CEC)
Processzor α5 AI Processor 4K
Csatlakozók
Csatlakozások HDMI 3db/ USB 2 db/ WIFI/ LAN 1/ RF In/ Bluetooth/ ARC (Audio Return Channel) / CI Slot / Digitális Audió kimenet (optikai)
Digitális Tuner DVB-T2, DVB-S2, CI+, DVB-C, Analóg, Digitális
Méretek
Méretek és Súly Méretek és fogyasztás Szélesség (talppal) 145.4 cm Magasság (talppal) 90 cm Mélység (talppal) 27.1 cm Tömeg (talppal) 22.9 kg Energiafogyasztás bekapcsolva 123 W
Tartozékok
Tartozékok Magic Remote (Mozgásérzékelős távirányító) / Használati útmutató/ Tápbkábel

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!